MHP İl Başkanı Cahit Erol,"13 Askerimizi Şehit Edilmesi Türk Milletini Yürekten Yaralamıştır"dedi

Tarih : 2011-07-19 / Kategori : Genel Haber

MHP İl Başkanı Cahit Erol,

MHP İl Başkanı Cahit Erol, Diyarbakır’ın Silvan  ilçesinde terör saldırısını basın açıklaması yaparak protesto etti.

          Erol, yaptığı yazılı açıklamada “terör örgütünce 13 askerimiz şehit olmuş, 7 askerimiz yaralanmıştır. Yapılan saldırı, tüm milletimizi, bizleri ve partimizi derinden üzmüştür. Yapılan alçak saldırıyı nefretle lanetliyoruz, hain terör saldırılarının sürdüğü, etnik bölücülerin her gün devlete meydan okuyan tahriklerle sahneye çıktığı,  PKK militanlarının gündüz vakti yollarda barikatlar kurup kontroller yaptığı, insan kaçırdığı, Özerklik ilan edildiği ,Türkiye'nin belirli bölgelerinde devlet otoritesinin ortadan kalktığı karanlık bir dönemden geçtiğini” ifade etti.  Erol, şunları kaydetti: ”Çok tehlikeli sonuçları olacak bu vahim noktaya gelinmesinin en büyük sorumlusu terörle mücadeleyi zaafa uğratan, PKK açılımı ile bölücü emelleri siyaset sahnesine taşıyan ve İmralı canisi ile Türkiye'nin bölünmesiyle sonuçlanacak gizli siyasi çözüm pazarlıkları yürüten iktidardır.
              Terör örgütü ve etnik bölücülerin en büyük ümit, cesaret ve cüret kaynağı haline gelen hükümet terörle mücadele ve Türkiye'nin milli güvenliği konularındaki anayasal görev ve sorumluluklarının gereğini yerine getirmeyerek anayasa suçu işlemektedir. Türkiye'yi bir felaket uçurumunun kenarına sürükleyen Başbakan'a anayasal görev ve sorumluluklarını hatırlatıyor, gaflet ve delaletle ihanet arsındaki ince çizgiyi çiğneyen bu tutumunu derhal gözden geçirerek değiştirmeye davet ediyorum
Ey Türk milleti şu unutulmamalıdır ki
Ne kaya kaleler ne demir kapılar
Ne çelik silahlar yolunu kesemeyecek.
          Yarı cihan ümmetleriyle uğraşacaksın ezdikçe mağrur ezildikçe meyyuz olma daima didin ve öğren daima iste ve yüksel adil ve rahim ol korkutmaktan ziyade sevdirmeye çalış.
İşte bu ahvalat içerisinde bizler Türk milliyetçileri olarak 7 yıldan beridir ki Büyük Ortadoğu projesine anlattık durduk ve hatta şöyle söylediler şu MHP’ nin il başkanı büyük orta doğu projesinden başka bir şey bilmiyor dediler keşke yanılsaydık ’ta söylenenler doğru olsaydı bu kadarda kan akmasaydı ama bop gerçekleşti hem de AKP eliyle bakın Irak’a ne haldedir mısır, Suriye,Bahreyin,Libya ne haldeler dahasını da göreceğiz conilere Allah  yardımcınız olsun diyen AKP nin genel başkanı ben büyük orta doğunun eş başkanıyım diyerekten iftihar ediyordu imarlıyla iş birliğine giren zihniyet tavizler üstüne tavizler vererek seçimler bitene kadar suskun olan terörü verdikleri vaatler yerine gelmeyince bedelini benim gencecik askerlerim ödediler benim polisim ve güvenlik güçlerim şehit olurken akp’nin genel başkanı 8 yıldır tekrarladığı söylemi yineliyordu ve şöyle söylüyordu şehitlerimizin kanları yerde kalmayacak ve başbakanımızın çok önem verdiği Mehmet Metiner ise televizyonlara  çıkarak Türk halkıyla alay edercesine şöyle sesleniyordu yahu kardeşim eskiden TV şeş  yoktu Kürtçe  basın yayın yoktu Türkiye hızla değişiyor bizleri çekemeyenler demokratlaşmamızı istemeyenler bu terörü destekliyorlar içte de bazı  ihanet şebekeleri vardır onlarda teröre destek veriyorlar tabi bu arada BDP millet vekili çıkıp şöyle diyor imralı’da imzalanan protokol hayata geçerse barış sağlanır 14.07.2011 günü bir BDP millet vekili ise özerklik ilan ediyordu ve başbakanımız sadece onlar hayal görüyorlar demekle yetiniyor acaba hali AKP mi görüyor yoksa BDP mi? Aziz milletim seçim öncesi MHP barajın altında kalsın diye bin bir ahlaksızlık röntgencilik yapan zihniyetler ancak ve ancak sandıklardaki hırsızlıklarıyla beraber ve bir çok oyunlarla MHP den bir puan çala bildiler buda MHP nin dünya emperyalizmine karşı duruşu ve zaferidir MHP Türkiye de ve dünyada duruş gösterirken Iğdır’da önce milletimizin sayesinde sonrada teşkilatlarımızın düzenli ve sistemli çalışması neticesinde ABD’yi İngiltere’yi, Rusya’yı  ve bop’un eş başkanını mağlup ederek şöyle demiştir Iğdır cenabı hakkın izniyle geçilmez aşılmaz bir kaledir
Şu AKP  MHP’nin baraj altında kalmasını ve hatta siyaset sahnesinden silinmesini neden istiyordu? Çünkü yapılacak olan yeni anayasanın önemli maddelerinin değişmesi gerekiyor başta Türk kelimesinin ana yasadan çıkarılmasıyla beraber bir çok milli ve manevi görüşlerimizde anayasadan çıkarılması için çalışma yapılacak idi ama MHP mecliste ve anayasa komisyonu çalıştayında olduğu müddetçe böyle bir şeyin olması mümkün olmayacaktı onun için MHP’nin baraj altında kalıp hatta siyaset sahnesinden silinmesini bin bir iftirayla yok etmeye çalıştı  bugünkü AKP. Ama Allah’ın izniyle  hiçbir şeye gücü yetmedi bu iftiralar karşısında mhp galip ve hatta iktidar oldu  çünkü dünya emperyalizmini mağlup etti.
Bakın 16.07.2011 günü ABD dışişleri bakanı bayan Cılnton hangi partiden randevu talebinde bulunduysa ellerini kavuşturarak sevinçle kabul ettiler amma milliyetçi hareket Partisi’nin kapısından  Bir defa daha ABD eli boş yüzü kara dönmüş oldu çünkü asyayı Kafkasları Ortadoğu’yu kana bulayan zihniyetin  hangi eller olduğunu MHP çok ii biliyordu okyanus ötesinin vereceği akılarda fikre de biz türk milliyetçileri olarak ihtiyacımız yoktu…bizim fikir babamız ve baş öğretmenimizin ve kim olduğu alalen bilinmektedir Mustafa kemal Atatürk, başbuğ Alparslan Türkeş  ve lider devlet bahçeli beydir.
Bakın Atatürk gençliğe hitabesinin  bir kısmında şöyle seslenmektedir.
Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetln imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!
Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.
İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.
Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.
Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.
Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
Atam emin ol ki Türk milliyetçileri ve ülkücü Türk gençliği var olduğu  müddetçe ne kalelerimiz zapt edile bilecek ne emanetine kem gözlerle bakılacak nede tersanelerin işgal edilecek sana söz veriyoruz baş kumandanım başbuğum ve liderim şu bakanlık hevesine kapılanlar şu  ülke insanını 36 etnik guruba şu cennet vatanı 8 eyalete bölmek isteyenlere fırsat verilmeyecektir emin olun emanetleriniz emin ellerdedir..
Son olarak canını vatanına milletine milli birlik ve beraberliğine feda eden tüm şehitlerimize cenabi Allahtan rahmet dilerken ailelerine başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar cenabı haktan niyaz ediyorum tüm şehitlerimiz için Türk milleti başın sağ olsun diyorum.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.