Mahalleli Sapık İçin İmza Topladı

Tarih : 2011-07-26 / Kategori : Genel Haber

Mahalleli Sapık İçin İmza Topladı

Iğdır’da Bir gurup mahalleli Mahallelerinde bulunan sapık çocuğun Mahalle dışına çıkarılması için imza toplayıp Valiliğe dilekçe verdiler.

          Haber : Ali ŞIKTAŞ  Mahalleli Adına 80’e yakın imza toplayan, sapıktan dolayı mağdur olan Anne   Ulviye  Süleymanoğlu, Mahalleliden topladığı imzayı ve dilekçeyi Vali Yardımcısı Hacı Uzkuç’a verdi. Vali Yardımcısı Hacı Uzkuç’da dilekçeyi Emniyet müdürlüğüne havale ederek gerekli işlemin yapılması için telefonla talimat verdi.
Anne Ulviye Süleymanoğlu, Gazetecilere yaptığı açıklamada ”Mahalledeki çocuklar ve kendi çocuklarımın pisikolojisi bozuldu. Gece uyuyamıyor anne sapığı gördüm diyerek ağlıyor.  Yetkililer gerekeni yapsın çok korkuyoruz.” dedi.
Valiliğe verilen dilekçede şu görüşlere yer verildi: ”Iğdır’ın Konaklı mahallesi Kazım Kara Bekir caddesi Ahıska konutları E Blokta ikamet eden E. M.  isimli 16 yaşında olan daha öncede emniyette küçük yaşta erkek ve kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğuna dair kaydı olan şahıs halen mahallemizde ikamet etmekte ve küçük kız çocuklarına şiddet kullanarak cinsel tacizde bulunup kendi yaşı ve daha büyük kızlara elle sarkıntılık yapmaya devam etmektedir. Şahıs hakkında Emniyet ve Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuş fakat her hangi bir yaptırım uygulanmamış olup, şahıs nedeniyle çocuklarımız korku ve tedirginlik sebebiyle rahat hareket edememektedir. Ruhsal dengeleri bozulmaktadır.
Şahsın ailesi, çocukları hakkında herhangi bir resmi kuruma şikayet edilmesi halinde çok kötü şeyler olabileceğini söyleyip tehdit etmektedirler. Bu nedenle şahsın ve ailesinin mahallemizden uzaklaştırılmasını ve Valiliğimiz tarafından gerekli tedbirin alınmasını Ahıska konutları sakinleri olarak arz ederiz.”

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.