Hocaların Hocasını Ziyaret Ettiler

Tarih : 2011-07-27 / Kategori : Genel Haber

Hocaların Hocasını Ziyaret Ettiler

Türkiye boks federasyonu il temsilcisi Ağacan Tabaru’yu Antranör Tarkan Şavlı ve Öğrencileri makamında ziyaret ettiler.

                  13 - 19 Temmuz 2011 Tarihleri arasında Erzincanda Boks federasyonu faaliyet programında yer alan
minikler Türkiye ferdi boks şampiyonasında 407 sporcu arasından rakiplerini yenerek Türkiye üçüncüsü olan ve bronz madalyayı almayı hak kazanan demir yumruk spor klübü öğrencilerinden Muhammed Ferid Alagöz ve onu yetiştiren boks antrenörü Tarkan Şavlı Iğdırda boks sporunu başlatan ulusal ve uluslararası arenada
bir çok sporcu yetiştiren milli takım antrönörü ve Türkiye boks federasyonu il temsilcisi Ağacan Tabaru’yu makamında ziyaret ettiler.
Milli takım antrenörü Ağacan Tabaru konuşmasında “Türkiye şampiyonu,  Avrupa ikincisi ve dünya şampiyonu Iğdır dan çıkartılarak adımızı avrupaya ve dünyaya duyurduk tek bir arzum kalmıştı onuda benim çok sevdiğim ve değer verdiğim antrenör kardeşlerimin yapacağına güvenim tamdır. Oda nedir bilirmisiniz, içimizde kalan duygu olimpiyatlarda derece yapamadım inanıyorum bu sevinci bana antrenör kadeşlerim yaşatacak ve bu ziyaretin beni çok duygulandırdığını ifade etmek isterim. Şuan Iğdırda 13 Antrenör görev yapmaktadır. İlçe ve köylerde görev yapan antrenör kardeşlerim var hepsine canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.