Kırıkkaleli Gençler Vali Amir Çiçek'i Ziyaret Etti

Tarih : 2011-07-27 / Kategori : Genel Haber

Kırıkkaleli Gençler Vali Amir Çiçek'i Ziyaret Etti

          Gençlerle tek tek tanışan Vali Çiçek, Ziyaretlerinden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “yürütülmekte olan bu proje vesilesiyle Ülkemizin dört bir yanındaki gençler birbirleri ile tanışma ve kaynaşma fırsatı yakalamaktadır” dedi.

          Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığının Faaliyet Programında yer alan “Değişim Projesi” kapsamında İlimize gelen bir grup Kırıkkale Gençlik Merkezi üyesi gençler Vali  Amir ÇİÇEK’i ziyaret etti.
            Gençlerle tek tek tanışan Vali Amir Çiçek, ziyaretlerinden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “yürütülmekte olan bu proje vesilesiyle Ülkemizin dört bir yanındaki gençler birbirleri ile tanışma ve kaynaşma fırsatı yakalamaktadır. Bu tür geziler ufkunuzun açılmasına, kültürel çeşitlilik yaşamanızı sağladığı gibi, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirerek, güçlü bir toplum olmamızı sağlamaktadır. Şimdiye kadar Iğdır hakkında çeşitli duyumlarınız vardı ancak sizler görerek ve içinde yaşayarak kendinize ait izlenimler edindiniz. Bunu da gittiğiniz yere götürerek arkadaşlarınızla paylaşacaksınız. İşte bu bir kültürel etkileşim ve eğitim vasıtasıdır. Sizlere şehrimize bir kez daha hoş geldiniz derken, burada bulunduğunuz süreyi en iyi şekilde değerlendirmenizi istiyorum” dedi.  Vali Çiçek, konuşmasında İlimizin jeofiziki konumu, coğrafyası, ekolojik sistemi ve tarihi hakkında ziyaretçilerine bilgi verdi.
            Daha sonra söz alan gençler, duygu ve düşüncelerini dile getirirken Iğdır’da bulunmaktan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Vali Çiçek’e  de teşekkür ettiler.    Vali Amir Ççiçek, Gençlere Iğdır hatırası hediyeler vererek, hep beraber hatıra  fotoğrafı çektirdi. Değişim projesi kapsamında Iğdır Gençlik Merkezi üyeleri de 01-05 Temmuz 2011 tarihleri arasında Kırıkkale’yi ziyaret etmişlerdi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.