Gurbetçi Hasta Hollanda'dan Gelecek Olan Ambulans Halikopterle Hollanda'ya Götürülecek

Tarih : 2011-08-02 / Kategori : Genel Haber

Gurbetçi Hasta Hollanda'dan Gelecek Olan Ambulans Halikopterle Hollanda'ya Götürülecek

          Yıllarca Hollanda da işçi olarak çalışan 75 yaşındaki Şemsettin Yöndem tatil için geldiği Iğdır’da düşerek bacağını kırınca hastanelik oldu.

           Iğdır devlet hastanesinde ilk tedavisi yapılan fakat kendisi ile yakından ilgilenmedikleri için Van iline sevk edilmeyi istediğini söyleyen gurbetçi Şemsettin Yöndem, Iğdır devlet hastanesinden verilen ambulans ile  Van Yüzüncü Yıl Araştırma hastanesine sevk edildi.
                Hastanın kardeşi  Zeki Yöndem, “Ağabeyim gece tuvalete  giderken karanlıkta  salonda düşerek bacağını kırmış. Burada ki doktorlar önce kalçada kırık var dediler ardından baldır kısmında var dediler.Tam teşhis ve tedavi yapılmadığı için Yüzüncü Yıl Araştırma hastanesine sevkini yaptırdık. Dün verilmesi gereken ambulans bugün verildi. Şimdi orda konulacak teşhis ve verilecek olan raporu Hollanda’ya göndereceğiz 22.500 Euro para yatırdık alacağımız rapor üzerine Hollanda dan ambulans Helikopter gelip Hollanda’ya götürecek. Daha sonra yatırdığımız parayı geri alacağız” dedi.
Temelli geri dönüş için karar verdiğini fakat başına bu kaza geldiği için vaz geçtiğini belirten gurbetçi Şemsettin Yöndem ”dünden beri ambulans bekliyoruz ki Van iline gidelim bugün yeni verdiler. Hastane temiz değil ilgi yok. Iğdır’da sağlık Allaha emanet bu nedenle Hollanda da yaşamaya devam. Şimdi Van da verilecek olan rapor doğrultusunda Helikopter Ambulans  gelip beni alıp Hollanda’ya götürecek” şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.