Iğdır'da Trafik Kazazı 2 Ağır Yaralı

Tarih : 2011-08-02 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'da Trafik Kazazı 2 Ağır Yaralı

Iğdır Karakoyunlu ilçesi arasında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

          Edinilen bilgiye göre Karakoyunlu ilçesinden Iğdır’a gelmekte olan Karakoyunlu ilçesinde tapu müdürlüğünde memur olarak çalışan  İsmail Şıktaş(50) yönetimindeki 76 AC 442 plakalı hususi otomobile arkadan gelen  Haydar Y. (2 7) yönetimindeki 76 AK 482 plakalı tır çarptı. Otomobili altına alan ve arka kısmını tamamen ezen tır şoförü Haydar Y.  tır’ı kenara çekerek mısır tarlalarına kaçarak saklanan şöförü Karakoyunlu ilçe jandarması tarafından yakalanarak gözaltına aldı.
                 Kaza’da ağır yaralanan karı koca Frengiz Şıktaş (45) ve İsmail Şıktaş  Iğdır devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Frengiz Şıktaş ameliyata alınırken İsmail Şıktaş’ın da uyutulduğu belirtildi. Durumu ağırlaşan yaralılar tedavilerinin ardından Erzuruma sevk edildiler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Facebook Beğenenler

  1. MUHAMMED ŞIKTAŞ 2011-08-02 06:53:22

    BU SAATTEN SONRA HASTALARIMIZA ALLAH ŞİFALAR VERSİN....FAKAT UNUTMAYALIM 31/07/2011 TARİHİNDE IĞDIR DEVLET HASTANESİNE GÖTURULEN HASTALARIMIZ DURUMLARI ÇOK ACİL OLMASINA RAGMEN IĞDIR DEVLET HASTANESINE GELDIKTEN SONRA DAHA DA AĞIRLAŞTI.HASTANENIN HASTA ICIN KULLANILAN ASÖNSÖRÜ ALT KATTAN 2.KAT YOĞUN BAKIM SERVISINE CIKMASI 10 DK YI ALDI.KOSKOCA DEVLET HASTANESINDE KALP CERRAHİSİ OLMAYIŞI İŞİ GAYET ZORLAŞTIRDI.HASTALARIMIZ ERZURUM DAKI HASTANELERE KARAYOLU AMBULANSIYLA HAREKET ETTİ.ERZURUM IĞDIR KARAYOLUNUN NE KADAR KÖTÜ OLDUĞUNU BİLMEYEN YOKDUR.FAKAT BU OLAY BUGUN YARIN HERKESIN BASINA GELEBILECEK ŞEYDIR.IĞDIR İL SAĞLIK MÜDÜRÜNÜN BU OLAYLARLA İLGİLENMEYİŞİ KENDİ MENFAT VE ÇIKARLARI İÇİN TORPİLLE SAĞA SOLA DOKTOR ATAMASI HASTAYI KURTARMIYOR.IĞDIR DEVLET HASTANESINE SAĞ SALİM GİREN KİMSELER ORADAN MIKROP VEYA HASTALIK KAPIP YA ÖLÜYOR YADA YARALI ÇIKIYOR.T.C VATANDAŞI OLARAK BU OLAYLARA BİZZAT GÖZ ŞAHİDİ OLDUM VE KINADIM BU OLAYLARI.

  2. Atalay göl 2011-08-02 07:22:19

    Allah acil sifalar versinnnnnnnnnnnnnnnn ,iyi haberlerini en kisa zamanda duymak dilegiyleeeeeeeeeeeee

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.