“Kapakları Topla Gel, Kalmasın Artık Engel”

Tarih : 2011-08-02 / Kategori : Genel Haber

“Kapakları Topla Gel, Kalmasın Artık Engel”

          Iğdır’da engelli vatandaşlara yönelik çalışmalar yürüten bir spor kulübü, plastik kapak toplama kampanyasıyla bir engelli vatandaşa daha tekerlekli sandalye aldı. 

             Kentte faaliyet yürüten Yeşil Iğdır Engeliler Spor Kulübü’nün, “Kapakları Topla Gel, Kalmasın Artık Engel” kampanyası kapsamında toplanan mavi plastik kapaklarla bir engelli vatandaşın daha tekerlekli sandalyeye kavuştuğu bildirildi.
               Yeşil Iğdır Engeliler Spor Kulübü Başkanı Garip Samançi, dernek olarak kapak toplama kampanyalarının devam ettiğini, toplanan kapaklardan bir kısmını gönderdiklerini ve karşılığında İstanbul Maltepe Belediyesinden ilk tekerlekli sandalyeyi aldıklarını söyledi.
                Gönderilen sandalyenin Kübra Uygur isimli engelli kız çocuğuna verildiğini anlatan Samançi, “Tekerlekli sandalyesi olmayan bir çok engelli var. Kapak toplayarak sandalye almaya çalışıyoruz. Maltepe Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
               Kübra Uygur’un ebeveynleri Metin ve Nebahat Uygur ise Yeşil Iğdır Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının tekerlekli sandalyesinin olmadığını, bu yardımdan ötürü hem Maltepe Belediyesine hem de Yeşil Iğdır Engeliler Spor Kulübü’ne müteşekkir olduklarını belirttiler.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.