Vali Çiçek, Organize Sanayi Bölgesinde, Ünit ve Havaalanı Yol Çalışmalarında İncelemelerde Bulundu

Tarih : 2011-08-03 / Kategori : Genel Haber

Vali Çiçek, Organize Sanayi Bölgesinde, Ünit ve Havaalanı Yol Çalışmalarında İncelemelerde Bulundu

Iğdır Valisi Amir Çiçek, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü ile birlikte Sanayide bulunan Fabrikaları gezdi.  

           Fabrika sahipleri ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Çiçek en kısa zamanda sorunların çözüleceğini özellikle belirtti.
Vali Amir Çiçek, Iğdır İlinin kalkınmasında özellikle yatırımın çok önemli olduğunu ve İstenilen hedefe ulaşabilmek için çok çalışmak gerektiğini vurgulayarak Şunları söyledi: ”Organize Sanayi bölgesinin ilk hali ile bugünkü hali arasında çok fark olduğu görülüyor. Açılan fabrikalar buna da bir örnektir.Yeterki istihdama yönelik bizden yardım istensin, biz üzerimize düşen tüm görevleri yerine getiririz” dedi.
           Vali Amir Çiçek, Organize Sanayide incelemelerini bitirdikten sonra UNİT Fabrikasına ziyarette bulundu. Burada da Fabrikanın durumu hakkında fabrika yetkililerinden bilgi alarak kendilerini tebrik ederek bol kazançlı günler diledi.
               Daha sonra Vali Çiçek, Iğdır Havaalanına giden yol çalışmalarını yerinde inceledi.Yolun bitimi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Biran evvel yolun bitirilmesi gerektiğini, yakın zamanda havaalanının açılacağını ve halkın hasretle beklediği gün uçak havaalanına indiği gün hasretin biteceğini söyledi.

 

Facebook Beğenenler

  1. Esref 2011-08-05 22:21:52

    Bu havaalanini acsalar en cok avrupadaki igdirli hemserilerimizi sevindirseler

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.