İş Adamı Ahmet Aras, Milletvekili Sinan Oğan'a İftar Yemeği Verdi

Tarih : 2011-08-11 / Kategori : Genel Haber

İş Adamı Ahmet Aras, Milletvekili Sinan Oğan'a İftar Yemeği Verdi

IĞDIR’LI İŞ ADAMI VE MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN AHMET ARAS, MHP IĞDIR MİLLETVEKİLİ SİNAN OĞAN’A VE YAKIN ARKADAŞLARINA İFTAR YEMEYİ VERDİ

          Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, İş adamı Ahmet Aras’ın kendisi adına verdiği iftar yemeğinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Buluş’a cevap verdi.
         Özel bir lokantada kendi adına verilen yemekte konuşan MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan,   Bu mübarek Ramazan gününde siyaset konuşmak istemediğini, fakat AK Parti Iğdır İl Başkanının bir iftar yemeğinde kendilerine yönelik yaptığı açıklamaya cevap vermek istediğini belirtti.
Oğan, “Geçtiğimiz günlerde AKP Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş, bir gazetede çıkan haberinde, “ İlimizden seçilen muhalefet milletvekilleri Iğdır için ne yapıyorlar. Değerli basın mensupları ilimizden seçilen MHP ve BDP’nin Iğdır milletvekillerinin yaptıkları vaatleri hiç soruyor musunuz? Iğdır için ne yapıyorlar? Neredeler? İlimize ne gibi hizmetleri olacak? Bu soruları onlara sormanızı isterdim”  demiş. Bende burada şunu ifade ediyorum. Biz buradayız halkımızın arasındayız. Seçimde nasıl köy köy, ilçe ilçe halkımıza gittiysek, bu günde halkımızın sorunlarını dinlemek için, aynı hızda dolaşıyoruz. Peki, ben kendisine sormak istiyorum?

         13 Haziran sabahı Iğdır’dan apar topar giden, adayları Yaşar Akkuş nerede? Seçimde vatandaştan 23 bin oyunu alan adayları Akkuş, kendisine bu kadar oy veren vatandaşlara bir teşekkür etmeden adeta kaçarcasına ilden ayrılmıştır. Siyaset sadece kazanınca yapılmaz, biz seçimden sonra muhalefette kaldık, siyasete devam ettik. Siyaset kaybedince de yapılıyor. AKP Iğdır’da kaybetti ve Yaşar Akkuş yok”  dedi.

‘IĞDIR’DA KANAL EKEREK PROJESİ’
Bölgede köylünün su sorunu olduğunu ileri süren Oğan, “Başbakan ‘Kanal İstanbul’ projesini sundu. Bu projelere milyonlarca dolar para harcanacak. Buradan hükümete seslenmek istiyorum; daha düşük bir maliyete Iğdır’da, Kanal Ekerek, Kanal Melekli, Kanal Karakoyunlu projeleri yapılmalı. Kanal İstanbul projesinin altında rant yatmaktadır. Ama Kanal Ekerek projesi yapılmış olsa köylüye ekmek sağlamış olacak. Bir de şunu hatırlatmakta  yarar var;  Başbakan Iğdır’a geldiğinde bahsettiği gibi sürekli seçim sürecinde Ünlendi Barajı’ndan bahsediliyor. Soruyorum? Ünlendi Barajı projesi ne zaman hayata geçirilecek? Yoksa bir dahaki seçime kadar bu dosyada kapatıldı mı? “ şeklinde konuştu.
İş adamı Ahmet Aras ise, sayın vekilleri ve iş adamları ile birlikte olmak için böylesi bir iftar yemeği tertiplediklerini söyledi. Iğdır gelişmeye açık bir il olduğuna dikkat çeken Aras, “Iğdır doğunun incisidir. Bu gün İran Boralan Sınır Kapısı’nın açılması ve Serbest Organize Sanayi Bölgesinin ilimizde kurulması, ilimizin bölgede yıldızını daha  da parlatacaktır. İlimiz hem coğrafik olarak, hem de üç ülkeye sınır olması ve Kafkaslara açılan tek kapı olma özelliği ile stratejik bir konuma sahiptir. Bu  da birçok iş adamının ilgisini çekmekte, fakat buradaki tek sorunun yeterli alt yapının hazırlanmamış olmasıdır” diye konuştu.

 

Facebook Beğenenler

  1. nizami seferoğlu 2011-08-11 22:16:53

    Bu tür 80 öncesi siyasetten nemalanma operasyonlarıya hiç bir yere varılmaz...Siyaset yapan insanların hemen tamamının ülkre gerçekleri ile hiç bir ilgisi ve bilgisi yok.En basiti şunu söyleyeyim 125 bUSD ihracat yapan Türkiye sanayısının tamamı ithal ikamesi ile olmaktadır ve ana sektörlerin tamamı %35 zarar etmektedir, Şimdi siz o süslü iftar sofralarınızda hadi bundan bahsetmek bir yana da bunun farkındamısınız?.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası