Milletvekili Sinan Oğan Yeşil Iğdır Engeliler Derneğini Ziyaret Etti

Tarih : 2011-08-12 / Kategori : Genel Haber

Milletvekili Sinan Oğan Yeşil Iğdır Engeliler Derneğini Ziyaret Etti

          MHP Milletvekili Sinan Oğan, Yeşil Iğdır Engeliler Spor Kulübü derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Garip Samançi, Başkan Yardımcısı Hakan Abakay ve Dernek üyeleri ve engelli aleleriyle bir araya geldi.

           Dernek çalışmaları ve faaliyetler hakkında bilgi veren Dernek başkanı Garip Samançi, Derneği  2007 yılında kurduklarını Iğdır’da engeliler adına sporsal ve sosyal faaliyetler yaptıklarını belirtti.
MHP Milletvekili Sinan Oğan, her zaman engellilerin yanında olduğunu belirterek engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için her türlü desteği vereceğini belirtti.
            Dernek binasını gezerek incelemelerde bulunan Milletvekili Oğan, Dernek binasının yetersiz olduğunu belirterek “Engelli kardeşlerimize daha uygun ve  rahat harekat edebilecekleri bir imkanı sağlamalıyız. Engellilerimizin rahat edebileceği bir ortamda dernek içerisinde Mutfak, Banyosu ve  Lavabo olması gerekiyor.” dedi.
           Milletvekili Oğan, Bayram sonrası Engelliler için kapak toplama kampanyasına destek vermek için Ankara ‘da ve yetkili kuruluşlarla görüşeceğini belirtti. Dernek binası içinde uygun bir yerin bulunması için çalışma yapacağını açıkladı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası