Vali Amir Çiçek, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftarda Buluştu

Tarih : 2011-08-12 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftarda Buluştu

             Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, İl merkezinde ve ilçeleride ikamet eden şehit aileleri ile gazilerimize iftar yemeği verdi.

         Oldukça samimi bir ortamda yenilen yemekte, alışıla gelmiş protokol düzeni olmaksızın vatandaşlar ve protokol iç içe aynı masada iftar yaptı.
Yemekte bir konuşma yapan Vali Çiçek; şehit ve gazilerimizin ülke birliği için fedakarca görev yaptıklarına değinerek “Şehitlerimiz, gazilerimiz ve aileleri bizler için çok değerli. Sorunlarınızı çözmek için hükümetimiz bir takım tedbirler alarak ve yeni bir teşkilat yapılandırarak sizleri yalnız bırakmamaktadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde,  Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı kurulmuştur.  Bunun yanı sıra illerde de valiliklere bağlı şube müdürlükleri oluşturuldu. Hakeza diğer kurumlarımızda bu konudaki görevlerini sürdürmeye hassasiyetle devam edeceklerdir. Şehitlerimizin emaneti olan sizler ve vatanı uğruna sağlığından olan gazilerimize şükran ve minnet borcumuzu ödememiz mümkün değildir.
           Bu iftar yemeği vesilesi ile bir kez daha şehitlerimize rahmet, gazilerimize de sağlık diliyorum.” dedi. 
Misafirleri ile yakından ilgilenen Vali Çiçek, masaları tek tek dolaşarak, iftar sonrasında davetlileri ile sohbet etti.
İftar yemeğine eşleri ile birlikte İl Jandarma Komutanı, 5. Hudut Alay Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Ağır Ceza Reisi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Emniyet Müdürü, ilçe kaymakamları, Vali yardımcıları ve İl Müftüsü katıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.