Green Touches For Green World Projesi İlimizde Başladı

Tarih : 2011-09-12 / Kategori : Genel Haber

Green Touches For Green World Projesi İlimizde Başladı

            İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan, Avrupa Birliği ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Gençlik Programları Eylem 1.1 Projeleri kapsamında kabul edilen “Green Touches For Green World projesi kapsamında gelen katılımcı gurup ilimizde proje kapsamında çalışmalarına başladılar. 

              Projeye Romanya ve Fransa Ülkelerinden gelen guruplar, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tahir KAMAN ve Ar-Ge Birimi personelleri tarafından karşılandılar.     Karşılanan grup İmparator otelinde proje süresi boyunca etkinlik, çalışma ve konaklanacağını söyleyen Milli Eğitim Müdürlüğü proje boyunca Ülkemiz adına gerekli tanıtımlar, Ağaçlanma çalışması, Tuzluca ilçesi tuz mağaraları ve Ağrı İli Doğubayazıt İlçesi İshakpaşa Sarayı ve pasajlarda proje kapsamında inceleme gezileri yapılacağını söyledi. Daha sonra proje kapsamında gelen katılımcılar tarafından yapılan etkinliklere katılan Milli Eğitim Müdür Vekili Tahir Kaman Projeye katılan guruplarla tanışarak proje çalışma faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve Ar-Ge Birimi, personellerine projedeki çalışmalarından dolayı teşekkür dileklerini iletti.
                İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tahir Kaman, Yerel ve Ulusal Projelere çok önem verdiklerini dile getirdi ve Projede görevli öğretmen ve personellere başarılar dileyerek otelden ayrıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.