Serhat Şehirleri Moskova Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı

Tarih : 2011-10-03 / Kategori : Genel Haber

Serhat Şehirleri Moskova Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı

       Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 17.Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars'ın turizm potansiyelini tanıttı.   

           Rusya'nın başkenti Moskova'da bu yıl 17'incisi gerçekleştirilen Turizm ve Seyahat Fuarı, Moskova Krokus Fuar alanında yapıldı.
Fuara yaklaşık 100 ülkenin katıldığı ve bu ülkelerin, özellikle kış turizmi açısından kentlerinin potansiyellerini tanıtmaya çalıştıkları belirtildi.
Fuarda Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars'ta faaliyet gösteren SERKA da stant açtı. Ülkelerin otel, seyahat acentesi, havayolu şirketleri, kamu kurum ve kuruluşları ile tur operatörleri SERKA standını ziyaret ederek, Sarıkamış, Ani Antik Kenti ve Ağrı Dağı hakkında bilgi aldı.
Fuarın, özellikle kış turizmi açısından ön plana çıktığı, SERKA standında tanıtım filmleri, kitap, broşür ve yol haritalarının dağıtıldığı belirtildi.
             SERKA ekibi, tanıtım materyallerini fuarın dışında Moskova Metrosu'nda da dağıttığı ve birçok turizm ve seyahat firmasıyla da görüşmeler yaptı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.