Iğdır PTT Personeline Motivasyon Eğitimi

Tarih : 2011-10-03 / Kategori : Genel Haber

Iğdır PTT Personeline Motivasyon Eğitimi

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Iğdır  Başmüdürlüğü, personele yönelik motivasyon ve profesyonel müşteri hizmetleri semineri düzenledi.

            Iğdır Kültür Merkezi Salonu’nda başlayan “Eğitim hareketi, bilgi güçtür, profesyonel müşteri hizmetleri” konulu semineri, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Uzmanı Sevda Güner tarafından verildi.  PDR Uzmanı Sevda Güner, seminerde müşteri ilişkileri, başarılı olmak için ne yapılmalı gibi konularda izahatlarda bulundu.
             Güner, “Öğreniyoruz, güçleniyoruz, çünkü biz PTT’ciyiz” sloganı ile PTT çalışanlarını motive etti. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Uzmanı Sevda Güner, Türkiye genelinde 81 ilde düzenlenen eğitim  programı kapsamında 37 Bin PTT’ Personeline verilecek eğitimin 28 bin personele verildiğini belirtti.
              Iğdır PTT Müdür Yardımcısı Selman Temiz, “Eğitim hareketi, bilgi güçtür, profesyonel müşteri hizmetleri” konulu semineri, 83 personelimize verdik.  Amacımız, müşterimize daha hızlı ve güvenli hizmet verilmesidir. Gelişen teknoloji ile birlikte müşterilerimizin beklentileri artıyor. Müşterilerimizin tüm beklentilerine cevap verebilmek asıl görevimizdir” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.