Talım ve Terbiye Kurulu Yetkililerinden Bilgilendirme Toplantısı

Tarih : 2011-10-12 / Kategori : Genel Haber

Talım ve Terbiye Kurulu Yetkililerinden Bilgilendirme Toplantısı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TALIM VE TERBİYE KURULU YETKİLİLERİ TARAFINDAN İLİMİZDE GÖREV YAPAN İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİNE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

                  Merkez Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Konferans salonunda başlayan toplantıya Bakanlık Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının yetkilileri, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman, Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve İngilizce öğretmenleri katıldı. Toplantı saygı duruşunu müteakiben İstiklal Marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman tarafından yapıldı. Kaman konuşmasında, yabancı dil öğretiminin daha etkin hale getirilmesi için Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığından gelen görevli arkadaşlarımız tarafından İlimiz Merkez, İlçe İlk ve Ortaöğretim Okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimize yönelik verilecek olan 5 (Beş) günlük seminerin çok yararlı olacağını dile getirdi ve katılımcıların mutlaka seminere katılmaları gerektiğini söyledi. Toplantıya katılan BakanlıkTalim ve Terbiye Kurulu yetkilileri ve İngilizce öğretmenlerinin katılımlarından dolayı teşekkür dileklerini ileterek başarılar dilediler.
                   Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığını temsilen Koordinatör Eğitmen Görevlisi Cihan Birden tarafından bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmede yabancı dil öğretiminin daha etkin hale getirilmesi amacıyla seminer verileceği, Seminerin Türkiye genelinde devam ettiğini ve yararlı bir Seminer olacağını ve katılımcıların seminer konusunda gerekli hassasiyetleri göstermeleri gerektiğini söyledi.         İl Milli Eğitim Müdürü Kaman, Eğiticiler ve katılımcılar daha sonra seminerin yapılacağı Şehit Er Erkan Akdeniz İlköğretim okuluna geçtiler. Seminer 40 kişilik 4 gurup halinde 5 gün süreyle devam edecektir.
İl Milli Eğitim Müdürü Kaman, Eğitmeciler ve Katılımcılara başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

Facebook Beğenenler

  1. YENİSEY 2011-10-12 13:44:14

    Bu seminerler, neden öğretim yılının başında öğretmenler derse girmeden önce yapılmaz da şimdi eğitim öğretimin aktif olduğu zamanda yapılır?Anlaşılır gibi değil.Şu an merkezdeki bütün okullarda İngilizce dersleri boş geçiyor. 4.sınıftan 8.sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin yabancı dil öğrenimi sekteye uğruyor. Sayın yetkililer bunları hesaba katmıyorlar mı acaba ? Bu seminerler için neden uygun bir çalışma takvimi oluşturulmuyor.Yazın ve güzün seminer döneminde hiç bir aktivasyon göstermeyen milli eğitim müdürlüğünün iştahı ders yılı başında ya da ortasında mı açılıyor?Birazcık vizyon ve hassasiyet lütfen? NOT:Bu seminerler hafta sonları ya da akşam saatlerinde düzenlenemez miydi?Böylece eğitim öğretim de ınkitaya uğramazdı.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.