Kavgalı iki aile barıştırıldı

Tarih : 2011-10-14 / Kategori : Genel Haber

Kavgalı  iki aile barıştırıldı

Iğdır’da 20  gün önce kavga eden Atlas ve Ersayar aileleri barıştırıldı.

            Iğdır’ın   Bağlar Mahallesinde oturan Ruhan Atlas ve Resul Ersayar  aileleri arasında meydana gelen kavganın ardından oluşan husumeti kaldırmak,  aileleri barıştırmak amacıyla çaba gösteren kanaat önderleri  her iki aileyi Bike kebap salonunda  bir araya getirerek coşkulu bir barış  gerçekleştirdiler.
           İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, barış buluşmasına İl Müftüsü Cüneyt Kulaz,  Ehlibeyt  Alimleri derneği üyesi   Veli Beder,  SGK Müdürü Fatih Görentaş,  MHP İl Başkanı Cahit Erol,  Maksut Güner, Atlas  ve  Ersayar aileleri yanında Iğdır'ın çok sayıda  kanaat  önderleri,  emekli İmamlar ve iki ailenin akrabaları katıldı.
             Ehlibeyt  Alimleri derneği üyesi  Veli Beder'in konuşmasından sonra her iki aileye ve kanaat önderlerine konuşma yaparak teşekkür eden Müftü Cüneyt Kulaz, Aileleri  barıştırdı.  Daha sonra yapılan ikramın ve duanın ardından barış merasimi son buldu.
            Müftü Cüneyt Kulaz, Ehlibeyt  Alimleri derneği üyesi  Veli Beder, Ruhan Atlas ve Resul Ersayar, Barış  merasimine katılan bütün misafirleri kapıdan uğurladılar.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.