Kazım Karabekir İlköğretim Okulunun Çehresi Değişiyor

Tarih : 2011-12-14 / Kategori : Genel Haber

Kazım Karabekir İlköğretim Okulunun Çehresi Değişiyor

          Iğdır Merkezde bulunan Kazım Karabekir İlköğretim Okulunun yönetici ve Öğretmenleri büyük çaba göstererek son iki yılda çok büyük değişim ve dönüşüme imza atarak adeta Okulun çehresini değiştirdiler.

            Şu anda teknolojinin bütün imkânlarının öğretmen ve öğrencilerin kullanımına sunulduğunu söyleyen Okul Müdürü Cemil Taşkın, “Şu anda sınıflarımızın tamamında Projeksiyon Cihazı, Projeksiyon Perdesi, Bütün Sınıflarda Bilgisayar ve ayrıca Sınıflardaki Bilgisayarların tamamı İnternet’e bağlıdır. Öğrenciler derslerinin çoğunu kendilerine sunulan bu teknolojik imkânları kullanarak görerek, duyarak ve bizzat uygulayarak öğrenme şansını yakalamaktadırlar. Yıllardır özlemi çekilen Ana sınıfı da bu yıl faaliyete başlamıştır. Binamız eski ve yetersiz ama bakımlı, düzenli ve çok temizdir. Okulumuzda ekip çalışmasının en iyi örneği sergilenmektedir. Sosyal faaliyetler, Bayram ve törenler İl programlarına eşdeğer şekilde hazırlanmakta ve sunulmaktadır” dedi.
             Okul Aile birliği yönetim kurulu üyelerinden Hasan Karaduman ise, “Bu denli bir değişimin ve başarının mimarı okul yönetimine ve onların önderliğinde bir aile gibi çalışan fedakâr öğretmenlerimize, şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum” dedi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası