“İbrahim Avcı İlköğretim Okuluna Kardeş Okuldan Teşekkür Ziyareti

Tarih : 2012-01-06 / Kategori : Genel Haber

“İbrahim Avcı İlköğretim Okuluna   Kardeş  Okuldan Teşekkür Ziyareti

       Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman’ında aralarında bulunduğu kardeş okul Alibey İlk Öğretim Okulu  idareci, öğretmeni ve 18 öğrencisi ile birlikte Özel İbrahim Avcı İlk Öğretim Okuluna teşekkür ziyaretinde bulundular.

            İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman ”İbrahim Avcı İlk Öğretim Okulunun göstermiş olduğu örnek davranıştan dolayı teşekkür ederiz. Bu yapılan davranışla öğrencilerimize yardımlaşmanın önemini de yaşatarak anlatmış oluyoruz” dedi.
               Özel İbrahim Avcı İlk Öğretim Okulu Müdürü İsmail Arabacı ”yapılan kardeşlikte en büyük pay öğrenci ve velilerimize düşüyor. Öğrencilerimiz evde hazırlanan yiyecekleri okulda arkadaşlarına satarak elde eden gelirleri kardeş okulumuz Alibey Köy İlk Öğretim Okulunda öğrencilerimize gönderdik. Bu davranış bizleri çok memnun etti. İnşallah bu tür çalışmalarımız devam edecek” dedi.
             Alibey Köy İlk Öğretim Okulu Müdürü Ali Durna ise yapılan yardımlardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman örnek davranıştan ötürü İbrahim Avcı İlk Öğretim Müdürü İsmail Arabacıya teşekkür belgesi verdi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.