Türk Telekom Lokum Kampanyası

Tarih : 2012-01-19 / Kategori : Genel Haber

Türk Telekom Lokum Kampanyası

        Türk Telekom Iğdır İl Müdürü  İzzettin Doğan, Telefonu ve bilgisayarı olup, internete bağlanamayan tüm Iğdırlı hemşerilerimizi ücretsiz olarak sunulan bu kampanyadan yararlanmak, bilgi almak ve ikram edilen lokumlardan tatmak üzere Türk Telekom Ofis ve bayilerine davet etti.

           Doğan, Türk Telekom lokum Kampanyası  ile Ev ve İş Telefonu olup ADSL abonesi olmayan Türk Telekom abonelerine, herhangi bir taahhüt olmadan internet erişimi ücretsiz olarak verilecek, ücretsiz tak-çalıştır modem verilecek, güncel ve zengin içerikli Türk Telekom Lokum internet sitesine bağlanarak haber, spor, magazin vb güncel içeriklere ücretsiz olarak erişim sağlanacaktır.” dedi.
            Doğan; “Bu hizmetten faydalanmak için Türk Telekom telefon abonesi olmanız yeterli olacaktır.
Herhangi bir taahhüt altına girmeden, sözleşme imzalamadan, aylık ek ücret ve herhangi bir modem ücreti veya bağlantı ücreti ödemeden bu üründen faydalanabilirsiniz. Sadece ücretsiz olarak size verilecek modemin teslim tutanağını imzalamanız yeterli olacaktır.
Bunların dışındaki İnternetin sınırsız dünyasına adım atmak isterseniz Lokum sitesi üzerinden Türk Telekom sınırsız saatlik internet paketini 1 TL ‘ye, günlük sınırsız internet paketini ise 2 TL’ye satın alabileceksiniz.
Müşterilerimizin Türk Telekom ofis ve bayilerine gelerek ya da 0 800 5000500 nolu numarayı ücretsiz arayarak ücretsiz modemi Türk Telekom Ofis ve Bayilerine başvurarak elden teslim alabilirler, yada 0 800 5000500 nolu ücretsiz numaradan müracaat yaparak kurye ile de teslim alabilirler.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.