Vali Çiçek, Karakoyunlu Kaymakamlığından 2011 Yılı Faaliyetleri Hakkında Bilgi Aldı

Tarih : 2012-01-20 / Kategori : Genel Haber

Vali Çiçek, Karakoyunlu Kaymakamlığından 2011 Yılı Faaliyetleri Hakkında Bilgi Aldı

Vali Çiçek, Karakoyunlu Kaymakamını Başarılı Çalışmalarından Dolayı Tebrik Ederek Karakoyunlu İlçesini Örnek İlçe Seçti.

           Vali Amir Çiçek, Karakoyunlu ilçesinde 2011 yılında yaptığı çalışmalar ve hizmetler ile 2012 yılındaki hedefleri ile ilgili faaliyet raporlarını değerlendirmek üzere Karakoyunlu ilçesine gitti.
           Karakoyunlu  Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli tarafından 2011 yılının değerlendirilmesi ve 2012 yılında yapacakları konusunda sunum yapıldı.
            Programa Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, İl Tarım Müdürü Mehmet Nuri Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman,  İl Sağlık Müdürü Seyfettin Yeşilboya, ilçe Emniyet, Jandarma ve Kurum müdürleri katıldı.
Daha sonra Belediyenin Kaymakamlığa tahsis ettiği merkezi  inşaatında incelemelerde bulundu, Karakoyunlu İlçe Tarım Müdürlüğünü ziyaret etti, ardından Karakoyunlu Anaokulu sınıfını gezdi.
Vali Çiçek, Karakoyunlu ilçesinde aldığı faaliyetler ile ilgili yaptığı konuşmada Eğitim, Sağlık, Güvenlik, Tarımın, bu çalışmalarla  gelişen Karakoyunlu ilçesinin Iğdır Merkez dahil olmak üzere Diğer ilçelerimizinde Karakoyunlu ilçesi gibi örnek ilçe olması gerektiğini belirterek bu çalışmaları Iğdır merkez ve ilçelerdende bekliyorum.” dedi.
Çiçek, Halkla iç içe ev ev gezerek halkın sorunlarını yerinde görerek bire bir diyalog içinde bulunan Eğitim, Sağlık, gibi sorunları çözen, Kurumlarla ortak haraket ederek çalışmaları takip eden Karakoyunlu kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’yi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum. 2011 Yılı çalışmaları çok güzel, 2012 yılındada daha güzel olacağına inanıyorum. Karakoyunlu İlçesi güvenlik açısından problemi olmayan, halkın huzur içinde yaşadığı bir ilçe, eğitimede çok önem vermeliyiz. Daire müdürlerine seslenerek gelen vatandaşa güler yüz gösterin. Vatandaşa devletin gülen yüzünü gösterin.” dedi.
Vali Çiçek, İlçe merkezinde bulunan çocuklarla sohbet ederek çocuklara  hikaye kitabı dağıttı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.