Vali Amir Çiçek, 2011 Yılı Faaliyet Raporlarını Değerlendirmeye Devam Ediyor

Tarih : 2012-01-21 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek, 2011 Yılı Faaliyet Raporlarını Değerlendirmeye Devam Ediyor

         Iğdır Valisi  Amir ÇİÇEK; Iğdır Yüksek Okul Kredi ve Yurtlar Müdürlüğünü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ve Iğdır Sosyal Yardımlaşma vakfını ziyaret ederek 2011 yılı çalışmalarının performans değerlendirmesi ve 2012 yılında kurumların hedefleri ile ilgili faaliyet raporlarını değerlendirdi.

         Özellikle kurumların 2011 yılında yarım kalan yatırım projelerin 2012 yılında bitirilmesi ve 2012 yılında çalışmalarının daha etkin ve verimli olmaları için bir ekip halinde çalışması gerektiğini ve vatandaşa hizmet odaklı olunması gerektiğini, Iğdır ilinin gelişebilmesi ve yatırımların çoğalabilmesi için elbirliği ile birlikte çalışılması gerektiğini vurguladı.
Vali Çiçek, Iğdır Yüksek Okul Kredi ve Yurtlar Müdürürlüğünde İncelemelerinde bulunarak hizmetlerimizde kalitenin artmasını, Eğitim öğretimin yanı sıra çocukların sosyal aktivitelerden de faydalanmasını sağlamalıyız.” dedi.
           Yurt Müdürü  Halil Çavlu, Bünyemizde 262 Kız ve 262 Erkek mevcudumuz bulunmakta. Bunların 31 Misafr öğrenci ve 7 Öğrenci ise van ilinden gelen öğrenciler bulunmaktadır.  Yurdumuzda öğrenciler için hertürlü sosyal ve Kültürel etkinlikler yapılmaktadır. Çeşitli geziler düzenlenmekte her zaman öğrencilerin yanında olarak desdek çıkmaktayız.” dedi.
Daha sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü gezen Vali Çiçek, İl Afet müdürlüğünde ekipmanlar hakkında ve faaliyetler hakında bilgi aldı.
Vali Çiçek olası bir afetle karşı karşıya kaldığımızda yeteri kadar ekipman olmadığını bunun için eksik ekipman desdeğinin yapılması için kendilerininde çalışma yapacağını belirtti.   
Çiçek, Daha sonra Iğdır Sosyal Yardımlaşma vakfını ziyaret ederek yardımlar konusunda bilgi aldı.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.