Öğrencilerin Karne Heyecanı

Tarih : 2012-01-21 / Kategori : Genel Haber

Öğrencilerin Karne Heyecanı

Iğdır'da 50 bin 282 öğrenci dün  aldıkları karneleriyle yarıyıl tatiline girdi.

             Iğdır  Valisi Amir Çiçek, Iğdır’ın Aralık ilçesi Hasanhan köyünü ziyaret ederek öğrencilerin karnelerini dağıttı.
Iğdır Valisi Amir Çiçek, İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, İl Jandarma Albay Mustafa Akış, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tahir Kaman, Belediye Başkanı Hanım Turan, İl Tarım Müdürü Mehmet Nuri Turan, İl Sağlık Müdürü Seyfettin Yeşilboya, tarafından yarıyıl tatiline girmiş olan öğrencilere karneleri dağıtıldı.
Tören Sonrası Hasanhan Köyülüleriyle Vali Çiçek sohbet ederek sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerinde bulundu. Daha sonra  Iğdır Valiliği koordinasyonunda Kalkınma bakanlığı desteği ile Aralık kaymakamlığı tarafından yapılan Sodes Sanat Salonunun açılışı yapıldı.
           Ardından açılışı yapılan salonda Aralık Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, Aralık İlçesi 2011 yılında yaptığı çalışmalar ve hizmetler ile 2012 yılındaki hedefleri ile ilgili birifing verdi.
Kaymakam Çiçekli, İlçemizin, Eğitim, Sağlık, Tarım yönünden büyük bir gelişmeler kaydeden Aralık ilçesinin hedeflerinin çook büyük olduğunu belirti. Çiçekli, Üç ülkeye sınır olan ilçemizin gelişmesi için Projeler üreterek Aralık ilçesini hak ettiği seviyeye yükseltmek için tüm kurumlarımızla ortak haraket ederek çalışıyoruz.” dedi.
Vali Amir Çiçek, “Aralık Kaymakamlığının ve Resmi Kurumların halkla iç içe çalışması hizmeti halkın ayağına kadar sunması bizleri mutlu etti. Aralık ilçesi eski dönemlere göre büyük bir ilerleme kaydetmekte olduğunu görüyoruz. Bu başarılarının devamını diliyorum. 2011 Yılı çalışmaları çok güzel, 2012 yılındada daha güzel olacağına inanıyorum.  Gerek güvenlik açısından problemi olmayan, halkın huzur içinde yaşadığı bir ilçe, eğitimede çok önem vermeliyiz.“ dedi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.