Tuzluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir ACAR Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kerem Karabulut İçin Program Düzenledi

Tarih : 2012-01-25 / Kategori : Genel Haber

Tuzluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir ACAR Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kerem Karabulut İçin Program Düzenledi

             Hemşerimiz Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kerem Karabulut’un Profesör unvanını alması nedeniyle Tuzluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir ACAR tarafından Tuzluca İlçesinde bir program düzenlendi. Programa Tuzluca Protokolu, Tuzlucalılar ve Lise öğrencileri katıldılar.

          Ziya Zakir ACAR, açılış konuşmasında Kerem Karabulut bizim bir değerimizdir. Okulu olmayan Akdeğirmen köyünden olan Kerem Karabulut, güçlükler içinde okuyarak buralara kadar geldiğini söyledi. “Azim ve çalışmanın sonunda mutlaka başarı gelecektir” dedi.
             Kerem Karabulut da konuşmasında: “Ben unvan aldığımda bu kadar sevinmemiştim. Bugün burada yapılan bu güzel organizeye çok mutlu oldum. Kendisi kadar yüreği de büyük olan Ziya Zakir ACAR’a çok teşekkür ederim. Ziya Zakir ACAR, Iğdırımız için büyük bir değerdir.”
                Prof. Dr. Kerem Karabulut daha sonra yaptığı konuşmada Tuzlucalı gençlere seslenerek; okumanın önemini, çalışma ve başarının değerini anlattı. Vatanımıza milletimize hayırlı birer birey olarak yetişmemiz gerektiğini vurguladı. Daha sonra Tuzluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir ACAR, Prof. Dr. Kerem Karabulut’a hediye ve çiçek sundu.



Facebook Beğenenler

  1. Bahadır Sevilmiş 2012-01-25 13:29:39

    Sayın hocamızı gönülden tebrik eder, yapacağı çalışmalarda üstün başarılar dilerim.İlçe Milli Eğitim müd. Sn. Ziya Zakir ACAR'da, Tuzulca ilçesinde eğitim daha da gelişmesi için göstermiş olduğu gayret ve yaptığı etkinlikler nedeniyle canı gönülden tebrik ederim.

  2. Anıl Can Bayık 2012-05-16 20:49:44

    Eniştemi buralarda ve vikipediada görmek beni gururlandırdı , başarılarının devamını dilerim enişte :)

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.