Elektrik Kesintileri Iğdır Esnafına Sıkıntı Veriyor

Tarih : 2012-01-27 / Kategori : Genel Haber

Elektrik Kesintileri Iğdır Esnafına Sıkıntı Veriyor

Iğdır'da son günlerde yaşanan elektrik kesintileri esnafı iş yapamaz hale getirdi.

        Esnafın yoğun olduğu Cumhuriyet  Caddesi'nde son üç aydır sık sık elektrik kesintisi yaşadıklarını belirten esnaf, bu durumun kendilerini büyük bir ekonomik kayba uğrattığını söyledi.
          Elektrik kesintisinden işlerinin aksadığını esnaflar , "Elektrik kesintisinin kasten yapıldığına inanmıyoruz. Ancak son aylarda öğle saatlerinde sık sık kesintinin olması bizi zor durumda bırakıyor. İş yerine müşteri gelmediği gibi cihazlarımızda sık sık kesilen elektrikten dolayı arızalanıyor." dedi.
              Elektrik kesintisinden dolayı iş yapmakta zorlandıklarını belirten bir başka iş yeri sahibi de : "elektrik kesintisi devam ediyor dün Iğdır 5 saat elektriksiz kaldı bu caddenin adı Cumhuriyet caddesi fakat şimdi elektrik kesintisinden dolayı oldu Jeneratör caddesi çünkü vatandaş jeneratör alarak iş yerini aydınlatıyor. Jeneratör gürültüsü de ayrı bir dert..” dedi.
              Iğdırlı vatandaşlardan Suat Deniz  isimli vatandaş ise mevsim kış her yerde kalorifer yanıyor. Kesilen elektrikten dolayı vatandaş soğukta oturuyor.TV radyo izleyemiyor. bu sorunun bir an önce çözülmesini istedi.
             Tedaş ve Teaş yetkilileri ise trafo değişikliği ve hat yenilenmesinden dolay elektriklerin kesildiğini bunları yapılması gerekir ki ileride elektrik sıkıntısı yaşanmamasın dediler. Dün kesilen 5 saatlik elektrik kesintinin ise Hoşhaber beldesindeki trafodaki arızadan kaynaklandığını söylediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.