Iğdır Hava Alanı Hakkında Ropörtaj

Tarih : 2012-01-28 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Hava Alanı Hakkında Ropörtaj

          Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Müdürü Cabbar Şıktaş, Iğdır’ın merakla beklediği hava alanındaki son gelişmelerle ilgili bilgiyi Ulaştırma Bakanlığı, Basın Müşavirliğinde Sayın Bakan Binali Yıldırım ile görüştü.

             Cabbar Şıktaş, “Özel işlerim sebebiyle Ankar'da bulunmaktayım. Iğdır'lı hemşerilerimizin yoğunlukla sorduğu Hava Alanı ne zaman açılacak sorusuna yanıt vermek amacıyla Ulaştırma Bakanlığı, Basın Müşavirliğinde Sayın Bakan Binali Yıldırım ile görüştüm.
Iğdır hava alanı toplumsal bir ihtiyaç ve yıllardır süre gelen bir sorunumuzdur. Her gün onlarca kişinin ne zaman bitecek sorusunu yanıtlamak amacıyla sayın Bakan’dan görüşme talep ettim ve konuyla alakalı bir röportaj yaptım.
               Sayın Bakan Binali Yıldırım, 2012 yılı içerisinde Iğdır Hava alanının tamamlanacağını, Haziran ayına kadar bitirileceğini ancak hafta başı yapacakları son açıklamayla net tarih söyleyeceklerini belirtti...
                 Bakan Yıldırım, “Doğunun sıcak memleketi Iğdıra kucak dolusu selam yolluyorum” dedi...
Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Müdürü Cabbar Şıktaş, “Hava alanı ile geniş ve detaylı bilgiyi geldiğimde yayınlayacağım. ” dedi.



Facebook Beğenenler

  1. murat aras 2012-01-29 10:29:00

    CABBAR BEY, BEKLENEN HABER SİZDEN GELDİ KUTLARIZ!<br />İYİ Kİ GİTTİNİZ VE SORDUNUZ.<br />YOKSA:<br />SABAH KATIK, ÖĞLEN BOZBAŞ, AKŞAM TV DİZİLERİ...<br />İŞ DUYARLI OLMAYA GELİNCE, ARA Kİ, BULASIN İYDİRLİLERİ... <br />IĞDIR HAVAALANI TAM 12 YIL GECİKTİ. UMARIZ Kİ, İKİ AYA KALMAZ AÇILIR. O AÇILIŞTA BU KADAR GECİKMEDEN SONRA İÇİMİZDEN SEVİNMEK GELMİYOR. NE HAVAALANI HEYACANI BIRAKTILAR. NE DE VERİLEN SÖZLERE İTİBAR KALDI.<br />TÜRKİYE BİR BUNALIM LİMANINA DOĞRU GİDERKEN NASIL SEVİNELİM Kİ? TAT YOK TUZ YOK ÜLKEMİZDE...<br />TEŞEKÜRLER YEŞİL IĞDIR, İYİ Kİ VAR...<br /><br />MURAT ARAS<br />GURBETTEKİ<br />GÖKÇELİ'Lİ

  2. Fikret 2012-01-31 07:36:00

    Sayın Genel Yayın Müdürüm Cabbar bey Iğdır'ın sorunlarını takip edecek sizin gibi insanlara ihtiyacı var. Duyduğum kadarıyla başkan adayıymışsınız. Size yakışır. Başarılar dilerim.

  3. mehmet 2012-05-03 20:09:36

    kesin tarih ne bize o gerekikli cabar bey

  4. Refik 2012-07-05 09:12:52

    Acaba ne zaman yolcu taşımaya başlanacak. L.c.v

  5. mehmet demır 2012-07-10 14:25:08

    sanırım seneye 1 nisanda açılır hava alanı hıç olmasa 12 gecıktı de onem ve anlamı olur yoksa şu saat ten sonra açılmış açılmamış bir heyecanı olmaz hiç olmasa şakası oldun buda bugune kadar gecıktıren yetkililere bır moral olur

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.