Iğdır Belediyesinden Kanalizasyon Uyarısı

Tarih : 2012-01-30 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesinden Kanalizasyon Uyarısı

           Iğdır Belediyesi Su ve Kanalizasyon    Müdürü Yusuf Fidan, vatandaşların kanalizasyonu daha bilinçli kullanması noktasında kendilerine yardımcı olmasını istedi.

        Haber Ali ŞIKTAŞ  Şehir kanalizasyon sisteminde zaman zaman tıkanıklıklar nedeniyle arızalar meydana geldiğini ifade eden Fidan, “Kanal tıkanıklıklarını açtığımız zaman elbise parçaları, terlik, hayvan derisi,araba lastiği, kül gibi evsel atıklarla karşılaşıyoruz.” dedi.
          Vatandaşların dikkatsizlik sonucu kanalizasyona bu tür atıkları attıklarını vurgulayan Müdür Fidan, “Bu tür arızalar mesaimizin büyük bir kısmını kaplamaktadır. Bir arızanın bulunmasından sonra bütün araç ve gereçlerimizle olaya müdahale ediyoruz. Bunun yanında tıkanan kanalizasyondan  taşmalar oluyor, çukurda olan mahallelerde sıkıntı yaşanıyor. Vatandaşlarımızın mağduriyeti de çok önemli. Tıkanmadan dolayı vatandaşların evlerine kanal suları dolmaktadır. Bu tür dezavantajların yaşanmaması için biraz daha dikkatli olunmasını sayın vatandaşlarımızdan rica ediyoruz” diye konuştu.
         Belediye Başkan vekili Hüseyin Malk’ta, yaşanabilir bir Iğdır için çalıştıklarını belirterek vatandaşlarımız “genelde hem temizlik hem de kanalizasyon, çöp gibi konularda duyarlı olmalı.Duyarsızca yapılan davranışların bedelini vatandaş olarak yine bizler ödüyoruz, mahallemiz kirli oluyor, kanalizasyon taşıyor tıkanıyor.” dedi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.