Ziya Gökalp Öğrencisi Metehan Güzelkaya TÖDER sınavında İl Birincisi Oldu

Tarih : 2012-02-23 / Kategori : Genel Haber

Ziya Gökalp Öğrencisi  Metehan Güzelkaya TÖDER sınavında İl Birincisi Oldu

Iğdır Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencisi Metehan Güzelkaya (TÖDER)'nin düzenlediği Seviye Belirleme Sınavı'nda 490.17 puan alarak Türkiye genelinde  ve 39.,  il genelinde 1.ci oldu.

Iğdır Ziya Gökalp İlköğretim Okulu  7-D  Öğrencisi Metehan Güzelkaya, TÖDER sınavında büyük bir başarı gösterdi. 42 bin kişinin katıldığı sınavda Metehan Güzelkaya Iğdır’da  il birincisi oldu.
Okul Müdürü Mehti Yalçın, Müdür Yardımcısı Kurban Göğcebulak, Sınıf Öğretmeni Hatice Eyrice ve Rehber Öğretmeni Ayşegül Güner tarafından tebrik edildi.
Okul Müdürü Mehti Yalçın, “Okulumuzun ve Iğdır’ın gurur kaynağı olan öğrencimizin büyük başarısını taktir ediyorum. Derslerinde her zaman başarılı ve örnek bir öğrenci oldu. Tebrik ediyorum” dedi.
Iğdır Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencisi Metehan Güzelkaya, “Bu seviyeye gelmemde Okul yönetimine ve Özelikle Sınıf Öğretmenim Hatice Eyrice ve Rehber Öğretmenim Ayşegül Güner’e teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

  1. ALPER TOKSÖZ 2012-02-24 04:55:37

    BENİM BİR TANECİK YİĞENİM SENİ GÖNÜLDEN KUTLLARIM BAŞARLIARININ DEVAMINI DİLERİM.OKUL YÖNETİMİNİZN VE SINIF ÖĞRETMENLERİNİZİN DE SENİN BU SEVYEYE GELMENDE Kİ ÇABALRINDAN DOLAYI KUTLARIM .SANA VE AĞRETMENLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.GURURUMUZSUN.

  2. ayfer 2012-02-27 14:10:09

    canım yiyenim seninle gurur duyuyorum halan gursan olsun başarılarının devamını dilerim allah nazardan saklasın

  3. sema ertin 2012-03-01 18:03:48

    HALASININ BİTANESİİ .... TEBRİK EDİYORUM SENİİ .. SENİNLE GURUR DUYUYORUZ ... BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUMM ... ÖPTÜM ..:=)

  4. okan toksoz 2013-08-25 19:21:52

    aslan yiğenim seni etebrik eder başarılarının devamını allahtan niyaz ederim.üzerinde emeği olan okul yönetimi ve öğretmenlerini de senin bu başarıya ulaşman için gösterdikleri çabalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.