Mev Anadolu Lisesi Basketbol Takımı İl Birincisi Oldu

Tarih : 2012-02-24 / Kategori : Genel Haber

Mev Anadolu Lisesi Basketbol Takımı İl Birincisi Oldu

Iğdır’ın ilk Anadolu Lisesi olan MEV Anadolu lisesi Basketbol takımı liselerarası turnuvada birinci oldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva sonucu birinci olan basketbol takımına okul müdürlüğü yemek verdi.
Beden eğitimi öğretmeni M. Kürşat Uruş’un çalıştırdığı 12 kişilik okul takımı diğer bütün okulları eleyerek il birincisi olup bölge maçlarına katılmaya hak kazandı.
Takımın her türlü giderini karşılayan ve destek olan TURKUAZ İNŞAAT sahibi Fuat Savaş Atılı’ya, Okul Aile Birliği Başkan ve yönetimine her türlü desteklerinden ötürü teşekkürü bir borç bilirim diyen çalıştırıcı öğretmen, aynı zamanda okul idaresi olarak kendilerine büyük maddi ve manevi destek veren Müdür Başyardımcısı Hasan Bağcı, Taner Aydın ve Müdür Necati Akgül’e teşekkür ederim” dedi.
Uzun yıllar Atatürk Lisesi’nde okul müdürlüğü yapan Necati Akgül MEV Lisesi Müdürlüğüne atandıktan sonrada başarı çizgisini yalnızca eğitim düzeyinde değil her türlü sosyal ve sportif etkinliklerde de göstererek başarılara imza atmaktadır.
Okul Müdürü Necati Akgül, “Üniversite kazanmada birinci olan okulumuz basket takımımız il birincisi oldu.” dedi. bölgede ilimizi temsil edeceğiz. Ordan da başarı ile döneceğiz. Bizde öğrencilerimiz başarılarından dolayı yemekle ödüllendirdik .”dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Uğurcan GÖÇER 2012-02-25 20:25:47

    Sayın Kürşat URUŞ Iğdırda Basketbol adına yapmış olduğun bütün çalışmalar adına TBF ve Iğdır İl Temsilciliği adına teşekkür ederim.Sana ve Takımlarına başarılar...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.