Hayırsever Bir Vatandaşımız Öğrenci Pansiyonu Yaptıracak

Tarih : 2012-04-30 / Kategori : Genel Haber

Hayırsever Bir Vatandaşımız Öğrenci Pansiyonu Yaptıracak

Iğdır Valisi Amir Çiçek, Uçak Yolculuğunda tanıştığı iş adamı Osman Bakırcı’ya Iğdır’a  100 yatak kapasiteli bir öğrenci pansiyonu yaptırmasını istedi.

Konu ile ilgili olarak 26 Nisan 2012 Perşembe günü İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Vali  Amir Çiçek ve hayırsever vatandaşımız iş adamı Osman Bakırcı tarafından protokol imzalandı. Burada bir açıklama yapan Vali Amir Çiçek, “Okumak için çeşitli yerlerden gelen öğrencilerimizin barınma sorununu devlet-vatandaş el ele çözmeye çalışmaktadır. Böyle hayırsever vatandaşlarımız sayesinde çocuklarımız daha rahat bir şekilde okuyabilecekler. İyi eğitim dershane kadar barınmada önemlidir.
Vali Amir Çiçek, “Uçakta tanışıp Iğdır için pazarlık yaptık, bu gün burada İmzaladığımız Protokol Anadolu Lisesi arkasındaki arsada 100 kişilik yurt ve üzerinde bir salon inşaatı yapılacak.” dedi.
Vali Çiçek, Iğdır’da eğitim alanındaki çalışmaların valiliğin birinci öncelikli yürüttüğü çalışmalar olduğunu belirtti. Vali Çiçek, eğitim çalışmalarının sadece kamunun üzerine bırakılmayacak kadar önemli ve acil meseleler olduğunu vurguladı. Yapılacak Yurda Osman- Nuriye Bakırcı İsmini koyacağız diyen   Bakırcı Ailesinin bu duyarlılığının diğer yardımsever iş adamı ve vatandaşlara da örnek olacağını ifade eden Vali Çiçek, “hayırsever Erzurumlu iş adamı Osman Bakırcı`ya  velilerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum”. dedi.   Hayır Sever İş adamı Osman Bakırcı  geleceğimizin yetişkinleri olacak gençlerimizin daha iyi ortamda ders işleyebileceği ortamları hazırlamaya vesile olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde sağlık ocağı, okul, öğrenci yurtları yaptıran, öğrencilerimizin hizmetine sunan iş adamı Osman Bakırcı, ilerdeki hedefinin Şırnak Uludereye ana okulu ve okul yaptırmak olduğunu sözlerine ekledi. İş adamı Osman Bakırcı, “kısa zamanda bitirmeyi planladığımız yurttan faydalanacak bütün veli ve öğrencilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.