YGS’de Başarılı Olan Öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Ettiler

Tarih : 2012-05-02 / Kategori : Genel Haber

YGS’de Başarılı Olan Öğrenciler  İl Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Ettiler

Milli Eğitim Müdürü Dinçer ATEŞ, 2012 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında (YGS) Iğdır’da birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimizi kabul etti.

ÖSYM tarafından açıklanan 2012 YGS sonuçlarına göre Haydar Aliyev Fen Lisesi öğrencilerinden Ali Yasin ZORLUER; YGS 1,2-YGS 5,6 puan türünde Iğdır İl Birincisi ve YGS 3,4 puan türünde Iğdır İl İkincisi, İMKB Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mehmet Gökalp KARASU; YGS 3,4 puan türünde Iğdır İl Birincisi, Mehmet Akif PARLAR ise YGS 1,2-YGS 5,6 puan türünde Iğdır İl İkincisi oldu.
Okul Müdürü ve öğretmenleriyle birlikte Milli Eğitim Müdürü ATEŞ’i makamında ziyaret eden öğrenciler, her şeyin bir bedelinin olduğunu, başarının bedelinin ise çalışmak olduğunu söyleyerek başarılarını paylaştılar. Aynı zamanda öğrencilerimiz, hedeflerinin LYS sınavında da aynı başarıları elde ederek Iğdır ilinin başarı sırasını ülke genelinde üst sıralara çıkarmak olduğunu söylediler.
Milli Eğitim Müdürü ATEŞ; özverili bir çalışma sonucunda gelen başarının sevincini yaşadığını, başarılarından dolayı gençleri ve öğretmenlerini kutlayarak LYS sınavında da kendilerinden aynı başarıyı beklediğini söyledi. ATEŞ, öğrencilere hediyelerini vererek makamından uğurladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.