Trafik Güvenlik Haftası Etkinlikleri Yapıldı

Tarih : 2012-05-02 / Kategori : Genel Haber

Trafik Güvenlik Haftası Etkinlikleri Yapıldı

Iğdır Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanlığı Karayolları Trafik Güvenliği haftası için düzenlenen Etkinlikleri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürü Metin Yıldız ve Şehir İçi Trafikten Sorumlu Komiser Şaban Koyuncu istişare içinde genel bir toplantı  yaparak çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında Şoför esnafımızın bilgilerinin tazelenmesi amacı ile Trafik Bilgi yarışması düzenlenmiş olup bu yarışmaya Kamyoncular Otobüsçüler, T. Taksiciler ve Minibüsçüler olmak üzere 4 kişilik guruplar halinde yarışma düzenlenmiş olup yarışmada birinci olan gurup Şoförler odası tarafından altın ile ödüllendirildi.
Bilgi yarışmasına davetli olan Kooperatif Başkanlarına, bütün şoför esnafına Trafik Tescil Müdürü tarafından trafik kuralları hakkında bilgiler de verildi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odalar birliği Başkanı ve Otomobilciler Odası Başkanı Selahattin Artantaş, ayrıca Trafik Tescil Müdürü Metin Yıldız tarafından kazaya karışmayan, cezai işlem bulunmayan üç şoför kesnafımıza sertifika tanzim edildi. Bütün dünyada kutlanan Trafik haftası ilimizde de bazı etkinliklerle kutlanmaya devam etmektedir denildi.
Artantaş, “Ayrıca 07.05.2012 tarihinde Kültür sarayında saat 9.30 da şoför esnafımıza ilimiz Valisi ve ilimiz Emniyet Müdürü tarafından ödülleri taktim edilecektir. 2012 yılında bütün hemşerilerimizi ve şoför esnafımızın Trafik işaretleri ve trafik levhalarına, trafik ekiplerinin uyarılarına duyarlı olmalarını temni ederim” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.