Nahçıvan'da Kutlu Doğum Coşkusu

Tarih : 2012-05-03 / Kategori : Genel Haber

Nahçıvan'da Kutlu Doğum Coşkusu

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Nahçıvan Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşeliğinin düzenlemiş olduğu “Kutlu Doğum Programı” na Iğdır İl Müftüsü ve beraberinde bir grup din görevlisi ile katılması için davette bulundu.

İl Müftüsü Cüneyt KULAZ beraberinde bir grup din görevlisiyle 27.04.2012 Cuma günü Nahçıvan’ a giderek programa katılıp, programı İl Müftülüğü ekibi olarak icra ettiler.
İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’ın Vaaz, Din görevlilerinden Ahmet KARAÇÖL’ ün Dua, Esat AKKUŞ’ un Hutbe ve Ünal ZAMAN’ ın Ezan-Kamet gibi görevleri yerine getirdiği programa katılan Nahçıvan Başkonsolosu Cenk ÜNAL ve Yardımcısı ile Din Hizmetleri Ataşesi Ali ASLAN birer teşekkür konuşması yaparak, Kutlu Doğum Haftasını kutladılar.
Programın Nahçıvanlı cemaat ile orada bulunan Türk Vatandaşları tarafından takdir ve gözyaşları ile takip edildiği müşahede edildi.
Her yıl tekrar edilmesini isteyen Cami cemaatine İl Müftüsü Cüneyt KULAZ Kardeş Şehir, Kardeş Halk Nahçıvan’ a her zaman hizmet edebileceklerini söyledi.
İl Müftüsü Cüneyt KULAZ programın başından sonuna kadar hazırlanmasında ve ilgilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, Başkonsolos Cenk ÜNAL’ ın yakın ilgisine de ayrıca şahsı ve beraberindeki din görevlileri adına müteşekkir olduğunu ifade etti.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.