Bir Kutlu Doğum Coşkusu da Lisede Yaşandı

Tarih : 2012-05-04 / Kategori : Genel Haber

Bir Kutlu Doğum Coşkusu da Lisede Yaşandı

Kutlu Doğum Haftası Iğdır 70. Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlandı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Nazire Güneş şu ifadelerde bulundu: “İnsanlığı şefkat ve merhametle tanıştıran, ilmek ilmek sevgi ile dokuyarak, şefkat ile örerek bir rahmet toplumu inşa eden, yüce peygambere selam olsun. Bizler; İyiyi kötüden ayırt etmeyi, birbirimizi sevmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, ahlakın güzelliklerini, dürüstlüğü, doğruluğu, erdemli olmayı, hoşgörünün en mükemmelini, insana saygının en yücesini, şefkat ve merhametin sınır tanımayan boyutunu, adaletin en güzel tatbikatını, kısacası her şeyin en iyisini ve en güzelini, O Rahmet Peygamberinden öğrendik. Bütün dünyaya hak ve adaleti öğreten, gerçek insanlığı gönüllere kazıyan, İslamı anlatan sevgili Peygamberimiz (s.a.v) eşsiz örnek ve önder olarak daima kalbimizdedir.” dedi.
Okul Müdürü Nazire Güneş’in konuşmasından sonra Program Kuranı Kerim okunmasıyla açıldı.Öğrenciler tarafından şiirler, İlahiler okunarak tiyatro ve slâyt gösterileri sunuldu.
Program sonunda konuşma yapan Iğdır İl Müftüsü Cüneyit Kulaz, “Bu tür organizasyonlar bizleri memnun etmiştir. Peygamber efendimizin kutlu doğumunu kutlayan okulların olması sevindiricidir. Bu programı hazırlayan ve sunan okul öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bu tür programlar toplumun birleşmesi ve dayanışmasını sağlıyor. Kardeşliği ve birlik ve beraberliği pekiştiriyor. Programı hazırlayan öğrencilerimiz. Birer sağlıkçı olacaklar yarın hastalarına tedavi uygularken peygamber sevgisiyle yoğrulmuş manevi duygularla hastalarına moralde vereceklerdir. Bu tür programlar diğer okullarımızada örnek olmalıdır.”dedi.
Düzenlenen Kutlu Doğum Programına İl Deftardarı Mehmet Durusoy, İl Müftüsü Cüneyt Kulas,  Iğdır Milli Eğitim Müdür Vekili Abbas Öcal, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahir Kaman, Şube Müdürü İzzet Akgün, Okul Müdürü Nazire Güneş ve Müdür yardımcıları Serdar Ünsal, Erhan Yıldırım, Cabbar Turan, Öğretmen, Öğrenci Velileri ve Öğrenciler Katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.