Ermeni Turistler Iğdır'da

Tarih : 2012-05-29 / Kategori : Genel Haber

Ermeni Turistler Iğdır'da

Ermenistan'dan Iğdır'a gelen 11 kişilik gurup şehir merkezi Zübeyde Hanım Bulvarında bulunan açık alanda dolaşıp alışveriş yaptılar.

Ermenistan'dan geldiklerini söyleyen Megahkian Mihrarı, “11 kişilik gurup olarak Gürcistan üzerinden Ardahan, Kars'ı gezerek Iğdır'a geldik, buradan Ata, Babalarımızın yaşadığı Van ve Muş illerine gideceğiz” dedi.
Bir Ermeni ise “hepimiz insanız geziyoruz. Iğdır'da Ermeni var mı. Ağrı dağını yakından gezdik gördük Şimdide Van'a Akdamar kilisesini ziyarete gideceğiz" şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. serhat salam 2012-05-29 08:35:47

    TANIYALIM DA KURTULALIM POLİTİKASININ SONUÇLARI GÖRÜNMEYE BAŞLADI,DURMAK YOK YOLA DEVAM EDELİM BAKALIM BELKİ ALİCANIDA VERİRİZ ONLARDA BİZİ KINASINLAR DURSUNLAR BELKİ ÜLKE EKONOMİSİNE BR KAÇ DOLAR GETİRİR DİYENLER ŞİMDİ KINA YAKIYOR KAHKALAR ATIYORLARDIR DİYECEM AMA GÜYA DEMOKRATİKLEŞMEYMİŞ BU GİBİ GÖRÜNÜYOR DİYİMİ.BİR DÜŞÜNÜR ŞÖYLE DER;EKONOMİK BAĞIMSIZLIĞI OLMAYAN BİR ÜLKE ASLA DEMOKRATİK OLAMAZ,DEMOKRATİK OLMAYAN BİR ÜLEDE YAŞAYAN FAKİR HALKIN SEÇİMİDE DEMOKRATİK OLMADIĞI GİBİ YANLIŞ SEÇİM YAPACAĞI GÜN GİBİ ORTADADIR.NİTEKİM GELDİĞİMİZ NOKTADA BU DÜŞÜNÜRE HAK VERMEMEK İNSAFSIZLIK OLUR.IĞDIR'I ÇOĞRAFİ ACIDAN MÜKEMMEL KONUMDAKİ IĞDIR ÜÇ BEŞ KURUŞA MUHTAÇ EDEN POLİTİKA UTANSIN NE DİYİM.YOKSA IĞDIR KENDİ KENDİNE YETEN KENDİ DIŞINDA BÖLGE ÜLKELERİNİ BESLEYEBİLECEK VE SANYİ HAMLESİ YAPABİLECEK BİR KAPASİTEYE PERFORMASINA SAHİPTİR.ŞİMDİ SİZE SORUYORUM MİKROKLİMA İKLİME SAHİP VE TOPLAM ARAZİSİNİN %70-80 YAKIN BİR ALANDA SULAMA YAPABİLEN VE %10 EĞİMDEN DAHA AZ BİR ÇOĞRAFİK YAPIDAKİ ARAZİLERİYLE ,SANAYİYE ÜRÜN ÜRETEBİLEN,BÖLGE ÜLKELERLE KARDEŞLİK İLKELERİYLE BAĞLI BİR İL DAHA VARMIDIR

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.