Vali Çiçek'ten Basına Kahvaltı

Tarih : 2012-06-07 / Kategori : Genel Haber

Vali Çiçek'ten Basına Kahvaltı

Iğdır Valisi Amir Çiçek, Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Bike Kebap salonunda Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül’ün Iğdır’a Cuma günü gelişiyle ilgili olarak açıklama yapan Vali Çiçek, 10 yıl aradan sonra İlimizi bir Cumhurbaşkanı’nın ziyaret edecek olması halk arasında büyük bir heyecana vesile olmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız, 8 Haziran 2012 tarihinde İlimizde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunacak. Iğdır halkı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız’ ı Doğunun parlayan güneşi Iğdır’da ağırlayacak olmanın heyecanı, sevinci ve gururu şimdiden şehrimizde bir hareketliliğe neden olmuştur. Bu ziyaret sebebiyle Iğdır halkı bir kez daha misafirperverliğini gösterme imkanı bulmuş olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayabilmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.” dedi.
Vali Amir Çiçek, Cumhurbaşkanımız 10.30’da Valiliği Ziyaret edecek ardından Belediye ve Rektörlüğe bir ziyaret gerçekleştirecek daha sonrada sivil toplum kuruluş başkanlarıyla bir araya gelecek, kendisine Iğdır’ın sorunlarıyla ilgili brifing vereceğiz. Son iki yıl içerisinde Iğdır’a yatırım yapan iş adamlarına plaket verileceğini söyledi.
Ardından da Iğdır’ımızdan ayrılacağını belirtti.
Iğdır Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, 8 Haziran’da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Iğdır’a gelişi nedeniyle Atatürk Caddesi ve Zübeydehanım  Bulvarı trafiğe kapatılacak İbrahim Bozyel ve Ahmet Sadık caddelerinde ise karşılıklı gidiş gelişler olacağını belirterek Doktor Ahmet sadık Caddesi, Evrenpaşa, İ. Bozyel, Millet, Barış Atatürk Caddesi Kanuni Caddesi Zübeyde hanım bulvarı Barış sokak, Basın sokak, Barbaros sokak ‘ta park yasağı uygulanacak ve trafiğin sık sık durdurulacağını vurgulayarak vatandaşları uyardı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.