DÜNYA JUDO ŞAMPİYONU MİHRAÇ AKKUŞ’A IĞDIR BELEDİYESİNDEN DESTEK

Tarih : 2017-10-07 / Kategori : Spor

DÜNYA JUDO ŞAMPİYONU MİHRAÇ AKKUŞ’A IĞDIR BELEDİYESİNDEN DESTEK

           Şili’de düzenlenen ‘Ümitler Dünya Judo şampiyonasında’ tüm rakiplerini mağlup ederek Ümitler Dünya Judo şampiyonu olan Mihraç Akkuş, Antrenörü ve Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ile birlikte Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’i makamında ziyaret etti. 

 

            Her fırsatta eğitime, spora ve sporcuya verdiği önemle bilinen Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, şampiyonluktan ve Iğdırlı sporcuların bu tür başarılarından duyduğu mutluluğu dile getirerek;” Mihraç kardeşimiz şehrimizi uluslararası platformda en iyi şekilde temsil ederek altın madalyayı şehrimize getirdi. Gençlerimizin bu tür başarılarını duydukça son derece mutlu ve gururlu oluyoruz. Biz elimizden geldikçe eğitime ve spora her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sporcuların başarılarının devam etmesi için onları desteklememiz gerekmektedir. Başarıyı sürdürülebilir ve kalıcı hale getirmek için çabalamalıyız.” Dedi.
             Gençleri kötü alışkanlıklara karşı korumalıyız diyerek sözlerine devam eden Yikit;”Her fırsatta dile getirdiğim gibi yine söylemek isterim ki; maalesef son dönemlerde şehrimizde uyuşturucu gibi zararlı maddelerin kullanım oranı hızla artmaktadır. Bunun önüne geçmek için her kesimin kendi üstüne düşeni yapması ve mücadele etmesi gerekmektedir. Çocukların sporla tanıştırılması kötü alışkanlıklardan korunmaları için en etkili yollardan birisidir. Biz bu düşünceyle gerek yaz aylarında çocuklarımız için açtığımız sportif kurslarla gerekse de kurmuş olduğumuz futbol takımız ve diğer takımlara yaptığımız maddi yardımlarla sporcularımızı desteklemeye çalışıyoruz. Ben tekrardan başta Mihraç kardeşimizi ve onun bu başarısında pay sahibi olan herkesi tebrik ediyorum. Umarım onun bu başarılarının devamı gelir ve gençlere de örnek olur.” Dedi. 
           Yapılan sohbetlerin ve çekilen fotoğrafların ardından Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, Mihraç Akkuş’a destek amaçlı olarak 5.000 TL verdi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası