76 Iğdır Belediye Spor Kulubü Milli Takıma Girmeye Hak Kazandı

Tarih : 2018-03-16 / Kategori : Genel Haber

76 Iğdır Belediye Spor Kulubü Milli Takıma Girmeye Hak Kazandı

       76 Iğdır Belediye Spor kulübü Antrenörleri ve aynı zamanda sporcuları olan Zekeriya Mert ve Özer Parlar, Antalya’da gerçekleşen ‘WUSHU BUDOKAİDO’ Türkiye şampiyonasında dereceye girerek Milli Takım adına yarışmaya hak kazandılar.

 

            Başkanlık makamında Belediye Başkanı Murat Yikit ile Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Abdullah Yücebaş’ı ziyaret eden 76 Iğdır Belediye Spor kulübü Antrenörlerinden Zekeriya Mert ‘WUSHU BUDOKAİDO’ Türkiye şampiyonasında 2. Olarak Gümüş madalya kazanırken, Özer Parlar ise 3. Olarak Bronz madalyanın sahibi oldu. Sporcular göstermiş oldukları başarı ve aldıkları derece ile Avrupa Şampiyonasında Mili Takımı temsil etmeye hak kazandılar.
            Şampiyona dönüşü Belediye Başkanı Murat Yikit’i makamında ziyaret eden sporcular mutluluklarını Başkan Yikit ile paylaştılar. Sporcuların göstermiş oldukları başarıdan dolayı gururlu olduklarını dile getiren Yikit;” Öncelikle belediyemizin kulübünün adı altında şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandıran hocalarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını dilerim. 76 Iğdır Belediye Spor Kulübünü ilk olarak futbol branşın da kurduk. Şimdi farklı spor dallarında kulübümüz sporculara destek vererek daha iyi sporcuların yetişmesi ve başarı sağlamaları için çalışmaktadır. Spora ve sporcuya olan desteğimizi her şartta sürdüreceğimizi her fırsatta dile getirdik. Eğitim ve sporun özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için öneminin farkındayız ve bu konuda farkındalık yaratmak zorundayız. Antrenörlerimizin ve sporcularımızın son zamanlarda şampiyonalarda almış oldukları başarıların bu konuda gençlerimize çok iyi örnek olacağını düşünüyorum. Hocalarımızı tekrardan kutluyor, Milli Takım adına katılacakları şampiyonada kendilerine başarılar diliyorum.” Dedi.
76 Iğdır Belediye Spor kulübü Antrenörleri Zekeriya Mert ve Özer Parlar yaptıkları ortak açıklamada, Belediye Başkanımız Murat Yikit ve kulüp Başkanımız Abdullah Yücebaş’a gerek bize gerekse de şehrimizde spora olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra çok daha iyi sonuçların alınacağına ve çok daha iyi sporcuların yetişeceğine inanıyoruz. Dediler.
Son olarak Belediye Başkanı Murat Yikit ve 76 Iğdır Belediye Spor kulübü Başkanı Abdullah Yücebaş, kazandıkları madalyaları takan Antrenörler ile hatıra fotoğrafları çekindiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.