Iğdır Belediyesi gündüz temizliyor, akşam su ile yıkıyor

Tarih : 2012-08-16 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesi gündüz temizliyor, akşam su ile yıkıyor

Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran Iğdır Belediyesi, temizlik faaliyetlerinin daha hızlı ve daha sağlıklı yapılabilmesi için merkezi caddeleri gündüz temizliyor, akşamları ise su ile yıkayarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik hizmetlerinde, temiz bir yaşam için temizlik temiz bir çevre ve temiz bir yaşamı esas alarak temizlik konusun da çalışmalar yürüten Iğdır belediyesi yeni aldığı temizlik araçları ile 24 saat şehirin her sokağını ve caddesini özenle temizliyor.
Temizlik konusunda Teknolojik gelişmişlikleri her zaman takip ederek bilgi teknolojisini en üst noktada kullandıklarını kaydeden Belediye Başkan yardımcısı Elif Dağgöl "Temizlik toplumun en önemli ihtiyaçlarından birisidir. Temizlik ihtiyaçlarını karşılamak için  gerekli olan  araçlarımız her ne kadar yeterli olmasada şehrimizi temiz tutmak için elimizden gelen, en iyi çalışmayı yapmaktayız.Temizliğin esaslı olarak yapılmasını sağlamak için gün içerisin de yaptığımız denetimlerle  çalışmalarımızı aralıksız olarak takip etmekteyiz.Unutmayalım ki, en güzel sanat eserini yaratmak için çevremizi temiz tutmalıyız” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.