Ziya Zakir Acar'dan Bir Kitap Daha

Tarih : 2012-08-17 / Kategori : Genel Haber

Ziya Zakir Acar'dan Bir Kitap Daha

Araştırmacı-Yazar Ziya Zakir Acar, ‘ın “Tuzluca İlçemiz “ isimli kitabı piyasaya çıktı.

İlçemiz Tuzluca kitabı 27 X 30 ebadında ve 312 sayfadan oluşmakta Kitapta Tuzluca ilçesini köyleri ve mezralarının tamamı görsel ağırlıklı olarak tanıtılmaktadır.
Araştırmacı, Yazar Ziya Zakir Acar tarafından hazırlanan İlçemiz Tuzluca isimli kitap İstanbul’da “Memleketimizden Esintiler” isimli programda tanıtıldı.
Zeynebiye Camisi’nde kılınan Cuma Namazı bitiminde Ziya Zakir Acar tarafından sergilenen fotoğraf sergisi gezildi. İftar programından sonra da Ziya Zakir Acar’ın hazırladığı Iğdır tanıtım sunusu yapıldı.
Tuzluca İlçemiz ve Iğdır ile ilgili kitaplar Ziya Zakir Acar tarafından okuyuculara imzalandı. Beş gün süren etkinlikte Iğdır’a özlem duyan ve İstanbul’da yaşayan Iğdırlılara Iğdır tanıtıldı, özlem giderildi.
Caferider Onursal Başkanı Selahattin Özgündüz tarafından İstanbul’a davet edilen Araştırmacı Ziya Zakir Acar’a destek amacıyla programa İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Prof. Dr. Kerem Karabulut, İş adamı Mikail Göleli, İş adamı Ekber Yeşil, İş adamı Mehmet Tahan, Niyazi Şeran ile birçok iş adamları, akademisyenler, dernek başkanları, İstanbul’da yaşayan Iğdırlılar katıldı.
Caferider Gençlik Kolları tarafından katkılarından dolayı Ziya Zakir Acar’a plaket sunuldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.