Vali Eşi Ayfer Pek Halkeğitim Merkezini Ziyaret Etti

Tarih : 2012-11-24 / Kategori : Eğitim

Vali Eşi Ayfer Pek Halkeğitim Merkezini Ziyaret Etti

    Iğdır  Valisinin eşi Ayfer Pek , , İl Özel İdaresi Genel Sekreterinin eşi Saliha Akkuş’ la birlikte Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.
        Usta öğreticiler ve kursiyerlerle tek tek tanışarak sohbet eden Ayfer Pek, talepleri dinledi.  
    Kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru işleri inceleyen Ayfer Pek, Halk Eğitim Merkezinde faaliyet gösteren kurslar hakkında da yetkililerden bilgi aldı.
     Merkez bünyesinde açılan kurs sayısını ve katılımı az bulan Ayfe Pek; “Burada faaliyet gösteren kurslar, halkımız tarafından yeterince bilinmiyor. Bu nedenle de kurslara katılım ve ilgi oldukça az. Özellikle bayanların bu kurslara ilgi göstermesi için teşvik edici etkenler bulunmalı ve bu yönde araştırmalar yapılmalıdır. Bilhassa da aile ekonomisine katkı sağlayıcı imkanların oluşturulması, kurslara olan talep ve ilgiyi arttıracaktır. Devletimiz imkanlarını sizler için seferber ediyor, sizlerin de bu fırsatları iyi değerlendirmesi lazım. Buralardan alacağınız sertifikalarla kendi işinizi kurabilir veya bir işverenin yanında çalışabilirsiniz. Artık günümüzde meslek sahibi olmak, akademik bir diploma kadar önem taşımaktadır. Çeşitli sebeplerden dolayı eğitiminizi tamamlamamış olabilirsiniz. Sizlerde bu kurslara katılarak hem meslek sahibi olabilir, hem de boş vakitlerinizi iyi bir şekilde değerlendirmiş olursunuz.” dedi.
    Halk Eğitim Merkezindeki bayanlar; yapılan ziyaret karşısında çok mutlu olduklarını belirterek, kendilerine yakın ilgi ve alaka gösteren vali eşi  Ayfer Pek ‘e teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası