Basın Mensupları ile Başkan Malk Bir Araya Geldi

Tarih : 2013-01-11 / Kategori : Gündem

Basın Mensupları ile Başkan Malk Bir Araya Geldi

    10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle, Iğdır da görev yapan basın mensuplarına Belediye Başkan vekili Hüseyin Malk tarafından yemek verildi.
    Yer altı çarşısının üstendeki lokantada verilen yemeğe, Iğdır’da görev yapan yerel ve yaygın medya  basın mensupları ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Cengiz Savaş , Belediye Başkan Yardımcıları, Evrim Turpçu, Çiydem Yılmaz, Mehmet Şah, Adem Yaşa katıldı.
    Belediye Başkanı Hüseyin Malk:” sizlerin gazeteciler günü en içten dileklerimle kutluyorum.  Siz basın mensupları 24 saat sürekli olarak iyi haberler, iyi hikâyeler çıkarmak için büyük çaba sarf ediyorsunuz. Medya denince kamuoyunun aklına hep ulusal medya gelir. Fakat esasında biliyoruz ki bu güzel haberleri iyi hikâyeleri çıkaranlar esasında yerel basın mensuplarıdır. Doğru ve ilkeli bir haber anlayışla ülkesinin ve dünyanın gerçeklerini tarafsızca kamuoyuna aktaran basın, her toplumun önceliğidir. Zor şartlar altında gazetecilik görevi yapan, halkı; doğru, güvenilir, tarafsız, ilkeli ve seviyeli bir habercilik anlayışı içinde bilgilendiren basın mensuplarımızın üstlenmiş oldukları bu görev, demokrasi kültürümüzün gelişmesinde, sağlıklı bir toplum düzeninin yapılanmasında çok önemli bir yere sahiptir. Basın, yaptığı doğru ve tarafsız haberlerle kamuoyunu bilgilendirmekte, vatandaşlarla yöneticiler arasında bir köprü vazifesi kurmaktadır. Basın mensubu olmak, sorumluluk isteyen bir iştir. Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Davetimize katılarak bizleri onurlandıran arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.’dedi.
    Yemeğe katılan gazeteciler, başkan Malk’a gösterdiği nezaketinden dolayı teşekkürlerini sundular. İki saat süren sohbet havasında yemekte, Başkan Malk Iğdır’ın sorunları hakkında basın mensuplarına bilgi sundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.