Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında Açık Havada Sinema

Tarih : 2013-08-31 / Kategori : Eğitim

Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında Açık Havada Sinema

            Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan okullar hayat olsun projesi kapsamında açık havada sinema gösterimi yapıldı.
           Merkez Cumhuriyet ortaokulu bahçesinde yapılan sinema gösteriminde “Fetih 1453” filmi  gösterildi.
           Okul müdür yardımcısı Mehmet Gül tarafından organizesi yapılan açık havada sinemanın ikincisi izlendi. Cumhuriyet ortaokulu bahçesinde kurulan ses sistemi ve projeksiyon cihazı ile filim duvara montajı yapılan 16 metre karelik beyaz perdeye yansıtılarak izleyicilere izletildi.
            Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, “Okullar hayat olsun projesi bütün okullarımızda devam ediyor.Cumhuriyet ortaokulunda da  bu çerçeve de ücretsiz film gösterisi yaptık.İlgi gördü.Velilerimiz ve öğrenciler izlediler. Bu vesile ile velilerimizin okullarına daha çok sahip çıkacaklarına ve  velilerimize okulun eğitim öğretim yeri olmanın dışında sosyal etkinliklerin de yapılacağı yerler olduğunu görmelerine imkan sağladık“ şeklinde konuştu.
          Müdür yardımcısı Mehmet Gül; “okullar hayat olsun projesi ile okulumuzun kütüphanesini ve bilgisayarını giriş kata indirerek velilerimize açık hale getirdik. Ayrıca okul bahçesine kurulan çocuk parkı sayesinde okulumuzun bahçesi hafta içi ve hafta sonu cıvıl cıvıl çocuk seslerini duymak bizleri mutlu etmektedir. Havaların sıcak olmasını fırsat bilerek, Valiliğimizden velilerimize yönelik sinema gösterimleri düzenlemek için aldığımız olura istinaden ikincisi olan Fetih 1453 Filmini izlettirerek güzel bir akşam geçirdik.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.