Soma İçin Camilerde Yasin Okunuyor

Tarih : 2014-05-16 / Kategori : Gündem

Soma İçin Camilerde Yasin Okunuyor

                       Iğdır’da Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı yangınında mahsur kalan işçiler için Hacıhacer merkez Camiinde Yasin-i Şerifler okundu. Iğdır Merkezde bulunan camilerde Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı yangınında mahsur kalan ve hayatlarını kaybeden işçiler için Yasin-i Şerifler okundu.

                     Hacı Hacer camisinde öğle namazından sonra cami imamı Zeki Tümay tarafından Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı yangınında ölen ve mahsur kalan işçiler için Yasin-i Şerifler okunarak dualar edildi.

                     Ehlibeyt Alimler Derneği Başkanı Veli Beder, “Hepimizin içini yakan ateş bizleri çok üzdü ve ülkemizde 3 günlük yas ilan edildi.

                     Olayda hayatını kaybeden kardeşlerimizin her biri şehitlik mertebesindedir. Birincisi savaşta ülkesini, vatanını, bayrağını savunan vatandaş, asker ve bir diğeri ise evine helal lokma götürmek için alın teriyle çalışırken hayatını kaybeden şehitlik makamındadır.” dedi.

                 Beder, "Allah yardımcıları olsun, Allah bir daha ülkemizde böyle bir acı yaşatmasın, enkaz altında kalan işçi kardeşlerimizde inşallah sağ salim kurtulurlar" dedi. Kazada hayatını kaybedenler için topluca dualar okundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.