Mhp İl Başkanı Cahit Erol, “Vatan İçin Toprağa Düşen Ülküdaşlarıma Allah’tan Rahmet Diliyorum”

Tarih : 2014-05-29 / Kategori : Siyaset

Mhp İl Başkanı Cahit Erol, “Vatan İçin Toprağa Düşen Ülküdaşlarıma Allah’tan Rahmet Diliyorum”

                 MHP Iğdır il başkanı Cahit Erol, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü münasebeti İle yayınladığı yazılı mesajında, “Vatan için şehit olan ülküdaşlarıma Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

                Erol açıklamasında şunları kaydetti; ”Ömrünü davasına, hayatını ülküsüne hasreden bütün ülküdaşlarıma baş sağlığı dilerken, bayrağı alıp onu daha ilerilere götüreceğim diyen gönül erlerine izafeten şöyle diyorum ”Ey Ülküdaşım genç kardeşim; ülkü adını verdiğimiz sevgili, dünya güzellerinin hiç birine benzemez, kavuşmayı hep özleyeceksin, sen yaklaştıkça o uzaklaşacaktır. Yine de yalnız ona doğru yürüyeceksin, belki de hiç varamayacaksın, amma kavuşmak için gece ve gündüz demeden peşiyle yürüyeceksin, koşacaksın.

            Belki bir gün bu yolda şehadet şerbetini de içeceksin, amma, ben bu yolda çok yoruldum diye de ülkü denen sevgilinin boynuna minnet koymayacaksın, ben bedel ödedim denen o çirkin sözcüğü hiç ama hiç ağzına almayacaksın, çünkü sevgili nazlıdır, sitemi eksik etmez, amma bu yolda sitemkar bile olmayacaksın. Türk milliyetçiliğinin sahneden çekilmesini isteyen emperyalistler, ölümsüzlüğüne inandığımız; büyük Türk milletinin tehlikeye düşmesi demektir, işte bu yüzden mücadeleyi kazanmaya mecburuz! İmkan, iman birleşmediği müddetçe, davayı kazanamazsın, onun için her ülkücü imanıyla beraber imkanda sağlamalıdır, şurası unutulmamalıdır ki, Türk milletinin tarihin karanlıklarından, günümüze kadar var oluşunu ülkücü liderlere ve ülkücü neferlere borçludur,

                Osmanlı imparatorluğunun; bin dokuz yüzler den Cumhuriyet Türkiye sine ve bin dokuz yüz seksenler den de günümüze kadar Türk devletini, Türk milletini, tarih sahnesinden silsinler diye, içte ve dışta oynanan oyunların karşısında yine Türk milliyetçileri ve ülkücüler durdu. Bu uğurda; binlerce şehit vererek, ABD ye, Rusya ya, Çin e, İsrail e, şimdilerde de bop a izin vermeyen, ülkücü hareket lideri ve kadrolarıyla kara kızıl emperyalizme geçit vermedi ve vermeyecektir de, Türkiye cumhuriyeti ve Türk dünyası olarak; üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Tarih sahnesine adım attığımızdan günümüze kadar. İdealleri için hayatlarını feda eden bütün ülkücülerin ruhları şad olsun, 27 mayıs ülkücü şehitleri anma günü de bütün Türk milletine ve şehit ailelerine başsağlığı dileyerek, şehitlerimin ruhları şad mekanları cennet olsun diyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.