Türk Bayrağının İndirilmesine Tepki

Tarih : 2014-06-10 / Kategori : Gündem

Türk Bayrağının İndirilmesine Tepki

               Diyarbakır Lice’de 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın duvarından atlayarak kışla içinde direkte asılı Türk Bayrağı'nın indirilmesine tepki gösteren Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Iğdır Şehit ve Gazi aileleri Derneğini ziyaret etti.

              Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, yaptığı ziyarette Şehit ve gazi ailelerine hitaben ‘Rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı bayrağımız, milletimizin en kıymetli değeri ve bağımsızlığımızın en önemli simgesidir. Kimse bayrağımıza el uzatamaz. İndiremez. Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Yaşanan bu oyunlara tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet olarak kenetlenerek birlik içerisinde haraket etmeliyiz. Devletimizi ve milletimizi bölmek ve parçalamak isteyenlere fırsat vermemeliyiz.”dedi.

            Babal, Ülkemizin huzurunu mutluğunu bozmaya ortadan kaldırmaya kimsenin hakkı yoktur. Bu haraket 75 milyon halkımızın tepkisini çekmiş bayrak uğruna can veren şehitlerimizi rahatsız etmiş kemiklerini sızlatmıştır. İnşallah bu haraket son olur. ”şeklinde konuştu. Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya,Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.