Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Karakoyunlu Yibo´Yu Ziyaret Etti

Tarih : 2014-12-02 / Kategori : Eğitim

Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Karakoyunlu Yibo´Yu Ziyaret Etti

            İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Karakoyunlu ilçesinde bulunan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu (YİBO) ziyaret etti.

 

              Okulda yatakhane, lavabo, çamaşırhane ve banyoları denetleyen Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt okul müdüründen bilgi aldı.

              Buradan yemekhane ve yemekleri inceleyen Hakan Cırıt  öğrencilerle sohbet etti. Ardından öğretmenlerle toplantı yapan Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt sınıfları gezerek öğrencilerin sorunlarını dinledi.

             Okul idarecileri ile toplantı yapan Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, çağdaş medeniyet seviyesine yükselmenin ve ileri gitme çabalarının temelini ve özünü milli kültür potalarında erittikleri bilim ve teknolojinin evrensel ilke ve olguları biçimlendirdiğini ve güçlendiğine vurgu yaptı.

Eğitilmiş yüksek nitelikli insanın bütün zamanların en kıymetli varlığı olduğunu dile getiren Hakan Cırıt, "Bunun için çocuklarımızı ve gençlerimizi yarının güçlü Türkiye'sinin sorumluluğunu omuzlarda taşıyacak, onu yükseltecek nitelikte yetiştirmek görevini milli kültüre dayalı bir eğitim anlayışıyla sürdürmemiz gerekmektedir.

Öğrencilerimizi Büyük Önder Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına, milletimizin milli, ahlaki, insani, kültürel ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, kültürlü, dürüst, çalışkan, düşünen, araştıran, eleştiren, üreten ve çevreye duyarlı olarak yetiştirmek hepimizin ortak görevidir. Burada okuyan öğrenciler anne ve babalarından uzaktadır. Onların anne ve babası sizlersiniz onlara şefkatle yaklaşın " diye konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.