İbrahim Durak Basınla Kahvaltıda Biraraya geldi

Tarih : 2015-02-17 / Kategori : Siyaset

İbrahim Durak Basınla Kahvaltıda Biraraya geldi

           ESKİ KAYMAKAM  İBRAHİM DURAK MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

 

                07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde, MHP Iğdır Milletvekili Aday Adayı olmak için İbrahim Durak Hukuk fakültesi sekreterlik görevinden istifa etti.

                Iğdır’a gelerek basın mensuplarıyla bir araya gelen  İbrahim Durak yaptığı konuşmada Iğdır’dan MHP den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

                Durak şunları söyledi: “2015 senesi tertemiz vicdanların ülke ve milletine sahip çıkacağı zafer yılıdır.” Diyen, Milliyetçi ve Ülkücü camianın saygı değer lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin sözlerinden hareketle, Iğdır’ımıza hizmet etmek, Iğdır’lıların layık olduğu yönetim ve temsil anlayışını getirmek ve Iğdır’a hak ettiği gerçek değeri vermek için, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Iğdır Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.Yıllardır milletime kaymakam olarak hizmet verdim. Ülkemizin güzide üniversitelerinde ve ciddi özel müesseselerinde yöneticilikler yaptım. Gerek yurtiçinde gerek yurtdışında edindiğim izlenim ve tecrübeler ile ve bunlara ilaveten Iğdır’ı ve Iğdır’lıyı yakından tanıyor olmam sebebi ile Iğdır’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde layığı ile temsil edeceğime olan inanca ve iradeye sahibim. Türkiye’yi ve günümüz Dünya politikalarını yakından takip ediyorum. Bugün Türkiye’nin girmiş olduğu kısır döngü içerisinden ferah yarınlara adım atması için gereken irade Milliyetçi Hareket Partisi’ndedir. Şu ana kadar yürüttüğüm bütün işlerim ve süregelen ilişkilerim  sayesinde Ankara’yı, bürokrasiyi ve tüm kamu yönetimi süreçlerini bilmemin gücü ve  inancı ile Iğdır Milletvekilliğine talibim. Ben seçildiği andan itibaren Iğdır’ı unutacak bir  siyaset anlayışı değil, Iğdır’ın problemlerine çözüm arayacak ve Iğdır’ın bütününü  kucaklayan bir siyaset anlayışını vaat ediyorum. Iğdır’lıya katkı sağlayıp, derdi ile dertlenmek sevinci ile sevinmek için buradayım. Kamu yararına görev yapan siz değerli basın mensuplarından da bu süreçte destek bekliyorum.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.