Kütüphanecilik Kulübü Kermes Düzenledi

Tarih : 2015-05-07 / Kategori : Eğitim

Kütüphanecilik Kulübü Kermes Düzenledi

                  Iğdır Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler lisesi Kütüphanecilik kulübü toplum hizmetleri çerçevesinde kermes düzenleyerek elde ettiği gelirle  bir köy okulunu  ziyaret ederek kitap yardımında bulundu.

 

          Okul Müdürü Ruhat Hun, “Okulumuz Kütüphanecilik Haftası dolayısıyla Kütüphanecilik Kulübü´nün toplum hizmeti çalışmaları çerçevesinde kermes düzenlendi. Kermesimizin amacı biriken paralarla Yukarı Erhacı Ortaokulu´nun kütüphanesini zenginleştirmekti.Kermesimize öğretmen ve öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Elde ettiğimiz para ile yüz yirminin üzerinde yeni kitap alındı. Ayrıca öğrencilerimiz evlerindeki okudukları kitapları da getirerek yaptığımız etkinliğe katkılarını sundular. öğrencilerimizle beraber köy okulumuzu ziyaret ettik. Köy okulumuzda büyük bir ilgiyle karşılaştık ve unutulmaz bir gün yaşadık.” dedi.

Kütüphanecilik Kulübü farkındalık yaratmak amacıyla Haydar Aliyev Parkı´nda kitap okuma etkinliği yaptı. Yaklaşık bir saat boyunca parkta kitap okuyan  öğrencilere. çevredeki insanlar büyük ilgi gösterip, destek verdiler

        Iğdır Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi olarak bu tür etkinliklerin artarak devam edeceği belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.