Tezel ve Karakoyunlu nezaket ziyaretinde bulundu

Tarih : 2015-05-11 / Kategori : Siyaset

Tezel ve Karakoyunlu nezaket ziyaretinde bulundu

           MHP Iğdır Milletvekili adayları İsa Yaşar Tezel, Sefer Karakoyunlu, MHP İl Başkanı Av. Özcan Günsoy ve Ramazan Hoşhaber Yeşil Iğdır Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundular ve Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş ile bir süre sohbet ettiler. 

 

         MHP Iğdır Milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel ziyarette yaptığı açıklamada: “7 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Tuzluca’dan Aralık ilçemize, Karakoyunlu'ya, Melekli'ye, şehir merkezinde ki tüm esnaflarımıza, halkımıza, Köylerimize her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Halkımızın ilgisi, alakası olağanüstü. Allah halkımızdan razı olsun. Halkımız fedakar, vefakardır. Gittiğim yerlerde şu sözü veriyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinde  hiçbir temsilcisi olmayan hemşerilerimin her anlamda temsilcisi olacağım. Iğdır'ın tamamının temsilcisi olacağım. Bu görevi layıkıyla yerine getiremediğim vakit o almış olduğum dokunulmazlık zır hı'da, o alacağım maaşta bana haram olsun diyorum. AKP'deki kardeşlerime sesleniyorum. Bizim gönlümüz, yüreğimiz açıktır ve geniştir. Iğdır'da aleni ırkçılık ve mezhepçilik yapan bir partinin yanında durmayın. Sizin yeriniz halkınızın yanıdır. Buyurun sizlerde katılın bu birlikteliğe diyorum. CHP'nin hesabı deşifre olmuştur. CHP Adayı Adil Aşırım, ağabeyisi AKP'den aday adayı olmasına rağmen son dakika gidip CHP'den aday olmuştur. Bunun bir proje olduğu aşikardır. 3-5 bin oy peşinde koşmanın mutlaka ve mutlaka bir şahsi menfaati vardır. Iğdır ve çevresinde binlerce insanımızı katleden Ermeni Diasporasının Iğdır üzerinde oynak istediği bir oyundur. CHP 2011 seçiminde 1.370 oy almıştır. MHP ise 27.554 oy almıştır. Bu rakamlar mutlaka halkımıza bir işarettir. Zaten biz bunu seçim çalışması yaptığımızda da hissediyoruz. Ancak CHP adayı Adil Aşırım, bu halktan intikam alırcasına oyları bölmeye çalışmaktadır. Alacağı 3-5 bin oyun hiçbir işe yaramayacağını bildiği halde bu şekilde bir tavır ortaya koymaları bu halka ihanetten başka bir şey değildir. Ben halkımızın sağduyusuna inanıyorum. CHP'li kardeşlerimden bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Adil Aşırım'ın yanında   duran hemşerilerimizi de aramızda görmek istiyorum. Iğdır'ın birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı var. Gelin birliğimizi, dirliğimizi yaşatalım." dedi.

           MHP Iğdır  Milletvekili 2. sıra adayı Sefer Karakoyunlu'da yaptığı açıklamada: "Gün birlik beraberlik günüdür. Gün dayanışma günüdür. Gün safların sıklaştırılmasının gerektiği gündür. Kimseyi siyasi fikrinden ötürü eleştirmiyoruz. Tercihinden ötürü kınamıyoruz. Biz şunu diyoruz... Halkımızın birlik ve beraberliğini nerede tesis edebilirsek orada toplanalım. Halkımızın birlik ve beraberliği MHP çatısı altında toplanmışsa, bizde bu topluluğa katılalım diyoruz. Bu gün itibariyle birçok partiye bölünmüş olan oyların, yarınlarda bir daha bir çatı altına toplanması güçleşecektir. Halkımızın aklıselimleri bu parçalanmayı görmeli, sağduyu etrafında toplanmalı, MHP çatısı altında birleşmeyi önermeli, uygulamalıdırlar. Yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında şunu görüyoruz. Halkımız oldukça duyarlı. Başka partilerde siyaset yapanları uyarmamızı, ikna etmemizi istiyorlar. Bizde gazeteniz aracılığı ile irili ufaklı başka partilerde siyaset yapan hemşerilerimize sesleniyor ve diyoruz  ki, yarın ah vah etmek istemiyorsanız öncelikle sandığa gidin. Ve halkımızın birlik beraberliğine MHP'ye katılarak katkı sunun." dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'ta: "Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah huzur ortamında, güzel bir seçim geçirmiş oluruz. Başarılı  çalışmalar dilerim" dedi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.