‘Nurettin Aras'a Tarihi Çağrı’

Tarih : 2015-10-20 / Kategori : Siyaset

‘Nurettin Aras'a Tarihi Çağrı’

           MHP Iğdır Milletvekili adayı Yakup Kumtepe, MHP Kadın kollarının tertiplediği ihsan yemeğinde, tarihi bir konuşma yaparak, "Nurettin Aras'a belediye başkanlığı" teklifi yaptı.

 

       Hz. Hüseyin'in şehadet yıldönümü münasebetiyle MHP Kadın Kolları Başkanlığı tarafından tertip edilen ihsan yemeğine, MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe, iş adamı Muharrem Çeçen, Iğdır eski milletvekili Stratejist Dr. Sinan Oğan, Iğdır Eski Milletvekili Abbas Bozyel ve partililer katıldılar.
            Yemeğe katılan hanımlara hitaben bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili adayı Yakup Kumtepe şöyle dedi: "Bu seçim süresince herkes görüyor ve şahit oluyor ki, MHP her seçimde olduğu gibi, bu seçimlerde de en güçlü ve en önde olan bir konumdadır. Ve bizler 1 kasım akşamı zafere ereceğimize inanıyoruz. Ancak artık, Iğdır yeniden bölünmesin, tekrar kaybetmesin, halkımız geleceği adına üzülmesin, ümitsizliğe kapılmasın diye; Sayın Nurettin Aras'a ve yanındakilere şahsım, beni destekleyenler ve bölünmeden yana olmayan tüm Iğdırlılar adına söz veriyor ve tarihi bir çağrıda bulunuyorum.
            Sayın Nurettin Aras gereğini yapsın, ayrışmaya ve bölünmeye tahammülü olmayan halkımızın varlığı için can bedeli ortaya koyarak mücadele eden milliyetçi haraketlilerin, yani yanımızda yer alsın. Bu fedakarlığı ile bu halk onu yeniden başının üzerinde taşısın ve bizlerde tüm halkımızla birlikte onu önümüzdeki Belediye seçimlerinde destekleyip başkan yapalım ve Iğdırımıza tekrar huzur ve güzellikleri yaşatalım. Bu çağrım sadece Sayın Nurettin Aras’a değil tüm Iğdır sevdalılarınadır. Çünkü bizim tarafımızdan, siyaseti kilitleyen tarafa bu çağrıyı yapmak hem vicdanın, hem imanın, hem vatanseverliğin gereğidir.
            Saygı değer annelerimiz, bacılarımız, Iğdırlı büyüklerimiz, siyası ve dini kanaat önderlerimiz, iş adamlarımız, esnafımız, işçimiz, köylümüz, memurumuz ve gençlerimiz bu tarihi çağrımızın sonuca ulaşmasında sizin sağduyunuza ve gayretinize inanıyor ve güveniyoruz. Tarih bu çağrımıza kulak verenleri şerefle yad edecek ve onlar ömrü boyunca bu halk nezdinde en onurlu ve şerefli payeyi alacaklardır. Çağrımıza kulak vermeyenleri ise tarih ve halk affetmeyecektir." dedi.
            İhsan yemeğinin ardından yüzlerce kadın iştirakçiyle şehir merkezinde Günışığı derneği tarafından  kurulan AŞURA çadırını ziyaret ettiler ve dernek yetkilileri ile bir süre sohbet ettiler.      

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.